Win legendarische one-of-a-kind LP's bij de Sublime Experience - Klik Hier
12-jarige Lily heeft al 22.000 stuks plastic opgeruimd
4

12-jarige Lily heeft al 22.000 stuks plastic opgeruimd

Sinds haar zevende raapt Lily rondslingerend plastic op van straat of uit de natuur, om het vervolgens in de prullenbak te gooien. Dat doet ze voor de aarde en voor de dieren.

Met haar initiatief Lilly’s Plastic Pickup heeft ze inmiddels voorkomen dat duizenden stukken plastic in de natuur zijn gekomen, waaronder zo’n 1200 plastic flesjes en ruim duizend sigarettenpakjes. Ze verwacht niet dat iedereen zoveel gaat oprapen, maar een beetje zou wel mooi zijn.

In deze video zie je de heldhaftige Lily in actie:

Doing Donderdag met Sublime & BrightVibes

Iedere donderdag werken Sublime en BrightVibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.

In de ochtendshow van Francis Broekhuijsen komt Michiel de Gooijer, oprichter van BrightVibes, langs om te vertellen wie hij deze week in de spotlight wil zetten. In Nieuws van de Vooruitgang op Sublime hoor je meer over het initiatief. Op de website van Sublime kun je het volledige video-interview van BrightVibes bekijken.

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
14:41 Brand New Heavies
i like it brand new heavies
14:37 Anita Baker
sweet love anita baker
14:33 Mark Ronson & Bruno Mars
uptown funk mark ronson & bruno mars
14:23 Bebel Gilberto
bananeira bebel gilberto
14:20 Whitney Houston
exhale whitney houston
14:17 Gregory Porter
revival (album version) gregory porter
14:13 Donny Hathaway
voices inside (everything is everything) donny hathaway
14:10 Prince
te amo corazon prince
14:06 Rob van de Wouw
let you go rob van de wouw
14:02 Pointer Sisters
automatic pointer sisters