Luister naar Smooth en maak kans op een… - Klik Hier
51 jaar na Woodstock
20

51 jaar na Woodstock

51 jaar geleden vond het festival plaats waarvan de grond later tot historisch erfgoed werd verklaard: Woodstock. In het weekend van 15 en 16 augustus beleef je Woodstock opnieuw op het online-festival ‘Flower Tower’ in de A’dam Toren.

Het Flower Tower Festival is een krachtige samenkomst van inspirerende artiesten en sprekers. Ze komen samen om muziek te maken, de huidige situatie in het land te bespreken en na te denken over de toekomst. Het festival ziet muziek als ‘the healing Force of the Universe. Het wil high vibration frequencies of Love, Freedom, Inspiration, Wisdom and Truth’ de wereld in te brengen. SUBLIME is mediapartner.

Exact 51 jaar na Woodstock
Het festival vindt plaatst op dezelfde datum als Woodstock, het festival met ‘3 days of Peace, Love & Music’ dat in 1969 plaatsvond. Het Flower Tower Festival gaat door op deze kracht. Het wordt georganiseerd voor de rebellen van deze tijd die zich druk maken over de situatie in de wereld en samen met gelijkgezinden zoeken naar het juiste ritme voor vooruitgang. Wij geloven dat als we deze eigenzinnige mensen samenbrengen in deze gekke tijd, we een krachtige en optimistische stroming kunnen veroorzaken die ons mee zal nemen naar een beter tijdperk na de coronacrisis. Daarom is SUBLIME mediapartner van dit online evenement.

Line Up
Onder andere Alain Clark, Gerson Main en Lucas Hamming treden op. Bekijk de hele line up hier.

Tune Gratis In
Flower Tower beleef je gratis via een livestream. Het online festival opent met een muzikale openingsceremonie op zaterdag 15 augustus om 15.00 uur, waarna er van 17.00 uur tot 05.00 uur livemuziek en dance op het programma staan. Op zondag 16 augustus gaat de livestream om 13.00 uur verder. Bekijk de stream hier.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
12:34 Tom Browne
funkin' for jamaica tom browne
12:25 Al Green
i can't stop al green
12:21 Erykah Badu
certainly erykah badu
12:18 Jr. Walker & the All Stars
shotgun jr. walker & the all stars
12:14 Simply Red
holding back the years simply red
12:11 Tom Misch
lost in paris tom misch
12:08 Lou Rawls
fine brown frame lou rawls
12:04 Incognito
don't you worry 'bout a thing (edit) incognito
11:55 Matt Dusk
history repeating matt dusk
11:50 Pasadenas
tribute (right on) (album) pasadenas