51 jaar na Woodstock
20

51 jaar na Woodstock

51 jaar geleden vond het festival plaats waarvan de grond later tot historisch erfgoed werd verklaard: Woodstock. In het weekend van 15 en 16 augustus beleef je Woodstock opnieuw op het online-festival ‘Flower Tower’ in de A’dam Toren.

Het Flower Tower Festival is een krachtige samenkomst van inspirerende artiesten en sprekers. Ze komen samen om muziek te maken, de huidige situatie in het land te bespreken en na te denken over de toekomst. Het festival ziet muziek als ‘the healing Force of the Universe. Het wil high vibration frequencies of Love, Freedom, Inspiration, Wisdom and Truth’ de wereld in te brengen. SUBLIME is mediapartner.

Exact 51 jaar na Woodstock
Het festival vindt plaatst op dezelfde datum als Woodstock, het festival met ‘3 days of Peace, Love & Music’ dat in 1969 plaatsvond. Het Flower Tower Festival gaat door op deze kracht. Het wordt georganiseerd voor de rebellen van deze tijd die zich druk maken over de situatie in de wereld en samen met gelijkgezinden zoeken naar het juiste ritme voor vooruitgang. Wij geloven dat als we deze eigenzinnige mensen samenbrengen in deze gekke tijd, we een krachtige en optimistische stroming kunnen veroorzaken die ons mee zal nemen naar een beter tijdperk na de coronacrisis. Daarom is SUBLIME mediapartner van dit online evenement.

Line Up
Onder andere Alain Clark, Gerson Main en Lucas Hamming treden op. Bekijk de hele line up hier.

Tune Gratis In
Flower Tower beleef je gratis via een livestream. Het online festival opent met een muzikale openingsceremonie op zaterdag 15 augustus om 15.00 uur, waarna er van 17.00 uur tot 05.00 uur livemuziek en dance op het programma staan. Op zondag 16 augustus gaat de livestream om 13.00 uur verder. Bekijk de stream hier.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
04:36 Quincy Jones
razzamatazz quincy jones
04:33 Jeb Loy Nichols & The Westwood All-Stars
you got it wrong jeb loy nichols & the westwood all-stars
04:28 Janet Jackson
escapade janet jackson
04:24 Donna Summer
on the radio donna summer
04:20 The Alchemist
gabin the alchemist
04:16 John Legend
each day gets better john legend
04:13 Joy Crookes
feet don't fail me now joy crookes
04:08 Aretha Franklin
who's zooming who aretha franklin
04:04 George Benson
show me the love george benson
04:01 Gabriel Rios
broad daylight gabriel rios