Win legendarische one-of-a-kind LP's bij de Sublime Experience - Klik Hier
51 jaar na Woodstock
20

51 jaar na Woodstock

51 jaar geleden vond het festival plaats waarvan de grond later tot historisch erfgoed werd verklaard: Woodstock. In het weekend van 15 en 16 augustus beleef je Woodstock opnieuw op het online-festival ‘Flower Tower’ in de A’dam Toren.

Het Flower Tower Festival is een krachtige samenkomst van inspirerende artiesten en sprekers. Ze komen samen om muziek te maken, de huidige situatie in het land te bespreken en na te denken over de toekomst. Het festival ziet muziek als ‘the healing Force of the Universe. Het wil high vibration frequencies of Love, Freedom, Inspiration, Wisdom and Truth’ de wereld in te brengen. SUBLIME is mediapartner.

Exact 51 jaar na Woodstock
Het festival vindt plaatst op dezelfde datum als Woodstock, het festival met ‘3 days of Peace, Love & Music’ dat in 1969 plaatsvond. Het Flower Tower Festival gaat door op deze kracht. Het wordt georganiseerd voor de rebellen van deze tijd die zich druk maken over de situatie in de wereld en samen met gelijkgezinden zoeken naar het juiste ritme voor vooruitgang. Wij geloven dat als we deze eigenzinnige mensen samenbrengen in deze gekke tijd, we een krachtige en optimistische stroming kunnen veroorzaken die ons mee zal nemen naar een beter tijdperk na de coronacrisis. Daarom is SUBLIME mediapartner van dit online evenement.

Line Up
Onder andere Alain Clark, Gerson Main en Lucas Hamming treden op. Bekijk de hele line up hier.

Tune Gratis In
Flower Tower beleef je gratis via een livestream. Het online festival opent met een muzikale openingsceremonie op zaterdag 15 augustus om 15.00 uur, waarna er van 17.00 uur tot 05.00 uur livemuziek en dance op het programma staan. Op zondag 16 augustus gaat de livestream om 13.00 uur verder. Bekijk de stream hier.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
23:11 Alicia Keys
if i ain't got you alicia keys
23:08 Dulfer + Directie
waterside walk dulfer + directie
23:04 Oliver Cheatham
get down saturday night oliver cheatham
23:00 Chimes
i still haven't found what i'm looking for chimes
22:54 Melody Gardot
your heart is as black as the night melody gardot
22:49 98 Degrees & Stevie Wonder
true to your heart 98 degrees & stevie wonder
22:46 Keni Burke
risin' to the top (edit) keni burke
22:43 John Legend
actions john legend
22:38 James Morrison
beautiful life james morrison
22:35 LA Boppers
is this the best la boppers