Aankomend weekend extra veel Gregory Porter en Michael Jackson op Sublime

Micheal Jackson Gregory Porter Weekend Sublime

Op vrijdag 28 augustus zal het nieuwste album van Gregory Porter ‘All Rise’ uitkomen en op zaterdag 29 augustus zou Michael Jackson 62 jaar oud zijn geworden. Reden genoeg voor Sublime om aandacht te geven aan beide artiesten.

Vrijdag 28 augustus zal de hele dag in het teken staan van het nieuwe album ‘All Rise’ van Gregory Porter op Sublime. In de ochtendshow Sunrise zal Sublime-dj en presentator Jaap Brienen, twee nog niet eerder gedraaide nummers van het nieuwe album tussen 8 uur en 9 uur in première laten gaan.

Naast de al reeds eerder uitgebrachte nummers ‘Revival Song’, ‘Concorde’ en ‘Mister Holland’ zullen ook alle andere nummers van het nieuwe album verspreid over de dag gedraaid worden. Je kunt kans maken op zijn album op vinyl door mee te doen aan deze Facebook-winactie die om 12 uur live gaat!

Geboortedag Micheal Jackson

Een dag later op zaterdag 29 augustus zal vanwege de geboortedag van de King of Pop, extra veel nummers uit het oeuvre van Michael Jackson gedraaid worden.

Music Director Jasper de Vries: “Ieder uur na het nieuws draaien we een nummer van Michael Jackson om te vieren hoeveel muzikale meesterwerken hij heeft achtergelaten. We trakteren onze luisteraars zaterdag dus op extra veel muziek van deze topartiest. Dj Rob Manga heeft voor deze gelegenheid een special MJ’s mix gemaakt die terug te luisteren is via de bekende podcastkanalen.”

Luister daarom op vrijdag én op zaterdag de hele dag voor extra veel Gregory Porter en Michael Jackson naar Sublime.

De speciale MJ podcast door Rob Manga kun je hieronder beluisteren:

 

2 reacties op “Aankomend weekend extra veel Gregory Porter en Michael Jackson op Sublime

 1. Marcel Kist

  Beste Sublimer,

  Als ik de muziek van Gregory Porter hoor dan veert mijn stemming altijd op, mijn hart gaat sneller kloppen en iedereen die het wil horen vertel ik wat een geweldige zanger/ performer het is. Soms is zelfs mijn emotie bijna niet te bedwingen omdat deze man zo puur zingt vanuit zijn hart en hiermee letterlijk zijn ziel blootlegt.

  Hoe kan ik zijn nieuwe plaat winnen en wat moet ik er voor doen?.

  Groet,

  Marcel Kist

Bericht achterlaten