Aankondiging special guest The Court Sessions #4

Na de succesvolle editie met Paul van Kessel afgelopen zondag, vindt op 26 februari de volgende editie van The Court Sessions plaats. De special guest is niemand minder dan Edison winnares Izaline Calister!


Singer-songwriter Izaline Calister heeft de afgelopen 16 jaar een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. De Antilliaanse zangeres scoorde in het Caribische gebied verschillende nummer 1 hits. Haar muziek is een fusie tussen de traditionele muziek van haar geboorte-eiland Curacao en vocale jazz. Met haar zelfgeschreven nummers, veelal in het Papiaments, trad zij op door heel Europa, Indonesië, USA en Zuid-Amerika en speelde op festivals in binnen- en buitenland zoals Cape Town Jazz Festival, Rome Jazz Festival, Cervantino Festival Mexico, Sofia en het North Sea Jazz Festival.

In 2010 werd Izaline door de Verenigde Naties gevraagd om een lied te vertolken op hun hoofdkantoor in New York tijdens de nagedachtenis aan de slavernij, in samenwerking met de wereldberoemde gitarist en producer Nile Rodgers.

Meer info: Facebook-event


Court

Bericht achterlaten