Deze actie is verlopen

ACTIES & EVENTS

De zomer begint hier met de Sublime Summertime Top 500

13 juni
To hit you and get you equipped for the summer time. En dat doen we! De zon schijnt en wat een lekker weer is het op dit moment. En het wordt alleen maar warmer en warmer. En daar hoort een heerlijke, temperamentvolle en zwoele zomerlijst bij met net een vleugje meer bossa Nova, salsa en reggae naast de lekkere funk, soul en jazz die je van ons gewend bent. Dus brengen wij jou van woensdag 15 juni tot en met zaterdag 18 juni tussen 09:00 en 19:00 uur de Sublime Summertime Top 500.

Zomer

We trappen de zomer dus net iets eerder af, maar de Sublime Summertime Top 500 is de ideale lijst om lekker op het strand, in het park, in je tuin, op je balkon of aan het water in de zomerse sferen te brengen. Maar de lijst wordt wel met jou samengesteld.

Stem hier

Om de Sublime Summertime Top 500 van jouw muziek te voorzien, kun je vandaag en morgen ons een aantal van jouw favoriete zomertracks doorgeven. Dus wat mag er echt niet in de lijst ontbreken? Will Smith of Bob Marley, Erykah Badu of Lauryn Hill, Buena Vista Social Club of Manu Chao?  Geef het ons door en we zorgen dat we de Sublime Summertime Top 500 samen compleet maken!

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store