Deze actie is verlopen

ACTIE

Win een muziektrip naar de Verenigde Staten bij Sublime

30 september
Bij Sublime gaan we deze maand een stapje verder, en reizen af naar de oorsprong van gospel, soul, blues en jazz in Amerika!

Vanaf maandag 3 oktober dompelen we ons bij de Sublime Middagshow helemaal onder in de wereld van gospel en dat is niet zonder reden!

Gospel Museum Catharijneconvent

Zo organiseert Museum Catharijneconvent in Utrecht van 30 september 2022 tot en met 10 april 2023 de eerste gospel tentoonstelling in Nederland. Wat kun je verwachten? Een muzikale reis waarin je als bezoeker mee wordt genomen door de geschiedenis, invloed, betekenis en kracht van gospel. Wil je meer informatie over deze tentoonstelling. Neem dan vooral een kijkje op de site van Museum Catharijneconvent.

Museumtickets winnen

Bij Sublime geven wij vanaf 3 oktober elke dag tickets weg voor deze unieke tentoonstelling in de Sublime Middagshow met Angelique en One'sy. Wil jij kansmaken? Schakel dan in bij Sublime van 16:00 - 19:00 en speel mee met de dagelijkse Sublime gospelquiz. Maar let op, het stopt niet hier.

Hoofdprijs muziektrip Verenigde Staten

Heb je al tickets voor de tentoonstelling binnengesleept? Stop dan vooral niet met luisteren en zorg dat je mee blijft spelen. Als jij namelijk elke dag de Sublime Middagshow luistert en alle antwoorden verzamelt, ontstaat er een codewoord. Deze heb je nodig om de ultieme clue te ontrafelen, een locatie ergens in Nederland (hint), die je leidt naar de hoofdprijs:

Een 15-daagse muziektrip naar de Verenigde Staten! Waar je in steden als Chicago, Nashville, Memphis en Louisiana opzoek gaat naar de oorsprong van gospel, blues en jazz en langsgaat bij een echte gospelchurch, bluesclub, musea, studio's en nog veel meer. Die gehele reis wordt aangeboden door SRC Reizen. Let op! De 15-daagse muziektrip naar de Verenigde staten is voor 1 persoon.

De ontknoping voor de hoofdprijs zal live plaatsvinden op donderdag 20 oktober.

Luister de Sublime Middagshow

Ben je al enthousiast? Dat dachten wij al. Je weet wat je te doen staat: luister de Sublime Middagshow tussen 16:00 - 19:00 uur, speel dagelijks mee met de Sublime gospelquiz en onthoud de antwoorden die je leiden naar de hoofdprijs op donderdag 20 oktober. Wij wensen je alvast veel succes!

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store