Deze actie is verlopen

ACTIE

Win tickets voor het concert van Wouter Hamel

28 oktober
Vandaag, op 28 oktober is het nieuwe album 'Little Torch' van Wouter Hamel uitgekomen. En dat is nog niet alles! Jij maakt bij Sublime kans op tickets voor zijn concerten waarbij hij zijn nieuwe album presenteert. Hoe maak je kans? Dat vertellen we je hieronder.

Little Torch

Little Torch is het zevende studio album van Wouter Hamel. Voor dit album werkte Wouter samen met zangeres en producer Lilian Hak. Verwacht een album vol jazzy tunes verweven met filmisch klinkende popsongs begeleid door Hamel's mooie stemgeluid. 

Optredens in het Amsterdamse Concertgebouw en de Vereeniging in Nijmegen

Ben je intussen al benieuwd geraakt naar dit nieuwe album? Dan hebben wij goed nieuws: op 23 november treedt Wouter op in het Amsterdamse Concertgebouw en op 29 november in de Vereeniging in Nijmegen en bij Sublime maak je kans om hier bij te zijn. 

Luister De Sublime Ochtendshow & De Sublime Middagshow

Van maandag 31 oktober t/m vrijdag 4 november kan jij 2 tickets winnen voor een van deze shows. Hoe? Dat leggen onze dj's je uit in hun liveshows. Zo hoor je de Sublime Ochtendshow met Jaap Brienen elke werkdag tussen 06:00 uur - 10:00 uur bij Sublime en de Sublime Middagshow met Angelique & One'sy van maandag t/m donderdag tussen 16:00 uur - 19:00 uur. Let's Get It On!

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store