Deze actie is verlopen

ACTIE

Maak van 23 mei t/m 26 mei kans op een unieke experience voor Jazz in Duketown!

20 mei 2022
In het Pinksterweekend van 3 t/m 6 juni wordt er in Den Bosch de 48e editie van Jazz in Duketown georganiseerd. Dit gratis te bezoeken festival richt zich op alle vormen van funk, soul & jazz en staat bekend als het grootste gratis jazzfestival van Nederland waar elk jaar rond de 150.000 bezoekers samenkomen.

Jazz In Duketown

Dit jaar staan er weer grote artiesten voor je klaar op een van de 10 verschillende podia in Den Bosch waaronder Typhoon, Hans Dulfer, Gallowstreet & Pynarello en Dragonfruit, de act die afgelopen jaar ook was genomineerd voor een Sublime Award.

Tune in bij De Sublime Middagshow & The Sublime Experience

Tijdens De Sublime Middagshow en The Sublime Experience geven we elke show een experience voor 2 personen weg voor de concerten van Dragonfruit, Gallowstreet & Pynarello op zondag 5 juni op de Parade tijdens Jazz in Duketown. Als winnaar ga je naar beide concerten met toegang tot het Jazz café met gratis drankjes, hapjes en een meet & Greet met de artiesten. Klinkt het goed? Dat dachten wij ook! Tune in bij Sublime van maandag 23 mei t/m donderdag 25 mei en maak kans.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store