Deze actie is verlopen

ACTIE

Zoek de verbinding op met de Vertellis vragenkaartspellen

3 februari
Elke dag trekken Angelique Houtveen & One'sy Muller een kaartje uit het Vertellis vragenkaartenspel om stil te staan bij zaken waar je anders niet zo gauw over na zou denken en de diepte mee induikt. Tune in bij de Sublime Middagshow om live mee te genieten van deze inzichten. Zelf het kaartenspel spelen? Lees dan snel verder.

Vertellis in De Sublime Middagshow

Elke dag trekken Angelique Houtveen & One'sy Muller een kaartje uit het Vertellis vragenkaartenspel om stil te staan bij zaken waar je anders niet zo gauw over na zou denken en de diepte mee induikt. Denk aan vragen als: waar zou jij goed in willen worden? wat doe jij liever, geven of ontvangen? of op welk moment stoorde jij je aan een ander, en wat zegt dat over jou? Naast dat deze vragen perspectief bieden, bieden ze ook nieuwe inzichten die je live lekker mee kan luisteren op Sublime, op maandag en donderdag tussen 16:00 - 19:00 uur.

Vertellis

Vertellis is op een missie om mensen te verbinden, met zichzelf en elkaar. De Vertellis vragenkaartspellen en zelfreflectie-dagboeken inspireren mensen over de hele wereld om ruimte te maken voor dankbaarheid en om oprechte gesprekken te voeren met de mensen om wie ze geven.
Wil je meer weten over de producten van Vertellis? Ga dan naar www.vertellis.nl.

Zelf kansmaken op een van de Vertellis vragenkaartspellen

Wil jij nu ook eens samen met je partner, een vriend/vriendin of je familie de diepte opzoeken en mooie gesprekken op gang brengen? Vertel ons dan waarom jij een van deze kaartenspellen zou willen ontvangen en wie weet ligt deze binnenkort bij je in de bus.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store