All You Need is Love, maar dan voor daklozen; na 15 jaar herenigd met je familie

Kevin Adler heeft met zijn organisatie Miracle Messages al 300 daklozen weer in contact gebracht met hun dierbaren. Gemiddeld hebben deze mensen hun familie 15 jaar niet gezien en sommigen zijn zelfs al jaren als vermist opgegeven.

Vandaag in Doing Donderdag besteden we samen met Bright Vibes aandacht aan Miracle Messages die mensen zonder thuis in contact brengt met familieleden. Een kleine waarschuwing, pak een zakdoekje voor je deze video gaat bekijken:

Iedere donderdag werken Sublime en Bright Vibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.  

In de ochtendshow van Francis Broekhuijsen komt Michiel de Gooijer, oprichter van Bright Vibes, langs om te vertellen wie hij deze week in de spotlight wil zetten. In Nieuws van de Vooruitgang op Sublime hoor je meer over het initiatief. Op de website van Sublime kun je het volledige video-interview van Bright Vibes bekijken.  

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!

Bericht achterlaten