Anderson .Paak komt met nieuw album

De Amerikaanse rapper, zanger, songwriter en drummer Anderson .Paak komt binnenkort met een nieuw album. Met zijn nieuwe album ‘Oxnard’ hoopt .Paak het hiphopgenre naar een hoger level te tillen. 

Het nieuwe album wordt als eerste gereleast op Dr. Dre’s ‘Aftermath Entertainment’. Het wordt het laatste deel in .Paaks ‘Beach Series’. ‘Oxnard’ wordt een album met psychedelische grooves en zelfverzekerde teksten. De releasedatum is nog niet bekend, maar .Paak heeft zijn fans beloofd het in ieder geval voor het einde van 2018 uit te brengen. 

Het album is de opvolger van het in 2016 uitgebrachte ‘Malibu’. In een interview met Rolling Stone liet .Paak weten dat ‘Malibu’ gemaakt is toen hij nog geen nieuw materiaal had. Twee jaar later is zijn succes gestegen, maar wil hij een nuchtere mentaliteit voor zijn nieuwe album vasthouden. Daarom keerde .Paak terug naar de stad waar hij opgroeide: Oxnard, California.

Anderson .Paak was afgelopen zomer nog te zien op North Sea Jazz. Ook stond hij al eerder op Lowlands, Pukkelpop en stond hij als special guest naast Bruno Mars tijdens zijn tournee. 

Bericht achterlaten