Arthur van de Graaf: Gaan we hét vandaag doen?

Arthur van de Graaf van Sublime Doing heeft vandaag op Valentijnsdag een bijzonder verzoek…


Ik weet niet of jij er iets mee hebt, met zo’n dag als vandaag….met Valentijnsdag. Op zich heb ik er niet zoveel mee. En toch is deze dag voor mij bijzonder. En eigenlijk hoop ik ook voor jou.
Precies vandaag, begon 20 jaar geleden mijn relatie met mijn vriendin. Daarnaast is Valentijnsdag bijzonder omdat vandaag iets nieuws begint…tussen jou en mij. Vanaf vandaag wil ik ‘HET’ samen met jou gaan doen. Mijn vriendin weet ervan en die vindt het helemaal prima.
Wij proberen met Sublime Doing vooruitgang in de wereld een zetje te geven om zo ons steentje bij te dragen. Met wij bedoel ik de mensen die het praten voorbij zijn en ‘het’ gewoon zijn gaan doen. Op een dag als vandaag waarop we de liefde commercieel en op z’n Amerikaans aan elkaar verklaren, willen wij deze mensen de liefde verklaren. Ik noem ze op z’n Amerikaans helden. Daarmee bedoel de kleine helden, de mensen die bij jou in de buurt wonen en de handen uit de mouwen steken om er iets moois van te maken.
De buurjongen die geld inzamelt voor vluchtelingen, je zus die zelf bakjes meeneemt naar de markt, de hond die het plastic opruimt of die oom die iedere week vrijwilligerswerk doet.
Vanaf vandaag wil ik dat deze helden het niet meer alleen, maar samen met ons doen. Want vooruitgang begint bij mensen die starten met het te doen! En daar is het vandaag een mooie dag voor. Vandaag is het de dag om samen iets moois te gaan doen.

De Sublime columns hoor je maandag t/m vrijdag om 12.30! Experts uit alle hoeken van de samenleving met een frisse kijk op de wereld.

Bericht achterlaten