Win de laatste kaarten voor Join The Groove Talent Showcase

De showcase is uitverkocht, maar… We hebben nog een aantal plekken te vergeven! Vul hieronder je gegevens in om kans te maken de showcase bij te wonen.

[deze actie is voorbij]

Aïcha Gill, Marvin Timothy en Ruben Anthony strijden 2 december op Kasteel Kerckebosch in Zeist om de titel ‘Sublime Talent’. Sublime, QL Hotels en Dox Records organiseren de ‘Join The Groove Talent Showcase’, een platform voor artiesten met funk, soul en jazz in hun DNA. Muzikanten konden tot en met 28 oktober hun demo inzenden, uit al deze inzendingen heeft de vakjury deze drie talenten gekozen.

Tijdens de Join The Groove Talent Showcase zingen de drie artiesten een eigen nummer en twee covers van hun muzikale helden. Degene die er met de titel Sublime Talent vandoor gaat, ontvangt airplay en een plekje op het podium tijdens Sublime gerelateerde evenementen. Gratis tickets waren verkrijgbaar via Facebook. Het evenement is nu uitverkocht. 

Op 13 november waren de drie artiesten te gast in Sublime Sunrise, de ochtendshow met Sander de Heer. Bekijk het fragment hieronder terug.

 

Benieuwd naar hun muziek? Beluister hier drie nummers:

2 reacties op “Win de laatste kaarten voor Join The Groove Talent Showcase

  1. Charlotte Wurfbain

    Zondag, op de fiets naar Kasteel Kerkebosch en luisteren naar sublieme jazz. Relaxter kan niet!

Bericht achterlaten