Luister naar Smooth en maak kans op een… - Klik Hier
Benny Sings gaat de sterren van de hemel zingen in het Planetarium
0

Benny Sings gaat de sterren van de hemel zingen in het Planetarium

Vrijdag 9 april zal Benny Sings een internationaal livestream concert geven vanuit het Planetarium in ARTIS, Amsterdam. Hij viert met het concert de release van zijn nieuwe album ‘Music’ dat op die dag wereldwijd uitkomt.

Het ontgaat veel Nederlanders nog steeds dat er een ster van wereldformaat in ons kikkerlandje huist. De Amsterdamse artiest, songwriter en producer Benny Sings mag artiesten als John Mayer, Rita Ora, Anderson .Paak en Jamie Cullum tot zijn fanschare rekenen. Zijn samenwerking met Rex Orange County werd eind vorig jaar bekroond met een platina award in de Verenigde Staten. Zijn samenwerking met Free Nationals maakt aanstaande zondag kans op een Grammy Award.

De lo fi pop songs zijn kenmerkend voor het geluid van Benny Sings en werden gebruikt in series als Love Life (HBO), Easy (Netflix) en in Apple, Kirin en Google Nest campagnes. Hij speelt met zijn band succesvol over de hele wereld en heeft onder andere in Japan en Amerika een grote fanschare waar hij jaarlijks eigen shows geeft.

En nu heeft hij twee jaar na City Pop weer een nieuw album ‘Music’. Hier hebben we al vier voorproefjes van mogen krijgen: “Music”, “Sunny Afternoon”, “Here it Comes” en de samenwerkingen met Mac DeMarco “Rolled Up” en Tom Misch “Nobody’s Fault“.

Het gehele album zal hij 9 april dus ten gehore brengen in het Planetarium in Artis, een historische koepelzaal waar bezoekers in 360 graden visueel kennis kunnen maken met de sterrenhemel en de ruimte. Het vormt het decor voor het eerste livestream concert van Benny Sings, “We zochten naar een bijzondere hemelachtige setting voor ons livestream concert. Met het historische Planetarium in ARTIS Amsterdam hebben we die gevonden. Ik heb er heel veel zin om met mijn band het nieuwe album ‘Music’ daar ‘onder de sterrenhemel’ te gaan spelen.”, aldus Benny Sings. Tickets zijn verkrijgbaar via het ‘betaal wat je wilt’-principe via deze link.

 


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
19:24 Stan Getz & Joao Gilberto
desafinado stan getz & joao gilberto
19:21 Jon Batiste
i need you jon batiste
19:17 Boz Scaggs
what can i say boz scaggs
19:14 Alicia Keys
if i ain't got you alicia keys
19:09 Amos Lee
give it up amos lee
19:05 Prince
why you wanna treat me so bad? prince
18:57 Anne-Fay
so many days anne-fay
18:51 Maki Mannami
lotus sun maki mannami
18:47 Rick James
glow rick james
18:44 Sergio Mendes
mas que nada sergio mendes