Bericht van Arthur van de Graaf: ‘Vaker een positief geluid met crowdfunding’

De Sublime Berichten: maandag t/m vrijdag om 9.30: experts uit alle hoeken van de samenleving met een frisse kijk op de wereld. Vandaag: Arthur van de Graaf van crowdfunfingplatform Sublime Doing.

Crowdfunding stelt family, friends and fans in staat initiatieven financieel en via o.a. social media te ondersteunen. Met support van de crowd kan iets nieuws worden gestart. Zo brachten 38.000 mensen ruim $ 2.000.000 bij elkaar, waarmee een Nederlandse held, Boyan Slat, kan beginnen met het opruimen van de plastic soup in de oceanen.

Er zijn voldoende uitdagingen in onze maatschappij die aangepakt kunnen worden door mensen die aan iets nieuws durven te beginnen, tegen de bestaande stromingen in. Met name de potentie van crowdfunding om nieuwe dingen en bestaande dingen anders te doen, is en blijft voor mij een belangrijke reden om hier mee door te gaan.

Met jouw support worden helden en heldinnen geboren. Bijvoorbeeld heldinnen die de stroom van plastic afval in rivieren en kanalen tegen kunnen houden zodat het niet meer in de zee belandt. Met jouw support halen initiatieven als The Great Bubble Barrier hun doelen en kunnen zij oplossingen bieden voor de uitdagingen waarvoor wij allemaal staan. Crowdfunding is begonnen in de muziekindustrie, met Sublime Doing gaan we verder. Samen met met jou kunnen we vaker een positief geluid laten horen.Doe mee op SublimeDoing.nl.

Bericht achterlaten