Bericht van Maria van der Heijden: ‘Gelukkig Nieuwjaar’

De Sublime Berichten: maandag t/m vrijdag om 9.30: experts uit alle hoeken van de samenleving met een frisse kijk op de wereld. Vanochtend Maria van der Heijden, directeur van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Nederland.


“Het nieuwe jaar is van start! Na de oliebollen en het vuurwerk beginnen we het nieuwe jaar met een schone lei en goede voornemens.

Ook ik heb mooie, nieuwe plannen voor 2018. Om te beginnen gaan MVO Nederland en De Groene Zaak gezamenlijk verder. MVO Nederland richt zich van oudsher op een groen en sociaal bedrijfsleven, De Groene Zaak wil juist het overheidsbeleid vergroenen. Door het samengaan kunnen we in 2018 samen werken aan de energietransitie en circulair ondernemen.

We beginnen het nieuwe jaar dus goed.

Ons nieuwjaarsevenement is traditioneel de dag dat heel duurzaam Nederland elkaar ontmoet en elkaar het beste wenst voor het nieuwe jaar. We verwachten op 18 januari zo’n 1.000 mensen. Dit jaar hebben we gekozen voor een festivalvorm waarin ondernemers hun diensten en producten presenteren en mensen elkaar kunnen leren kennen

We laten die dag ook zien hoe onze strategische agenda eruit ziet voor het duurzamer maken van Nederland tot 2025. U kunt dat beschouwen als de goede voornemens voor de BV Nederland. En we zijn vast van plan om die voornemens ook echt te realiseren – daar mag u ons aan houden!

Ik wens u een voorspoedig 2018!”

Bericht achterlaten