Bericht van Arthur van de Graaf: “Ik wil je wat vragen…”

Arthur van de Graaf van crowdfundingplatform Sublime Doing wil je wat vragen, maar hij vindt het een beetje spannend…

 “Aan het einde van deze column heb ik een vraag voor je. En eerlijk gezegd vind ik het best wel een beetje spannend om deze aan jou te stellen. Vooral omdat ik weet dat het zowel jouw als mijn leven kan veranderen.

Het stellen van deze vraag doet me een beetje denken aan de eerste keer dat ik het eerste meisje van mijn dromen vroeg of ze met me mee wilde naar de film. Gelukkig zei ze ‘ja’ en tijdens de film veranderde mijn leven.

Op dit moment hebben we op Sublime Doing een paar heel mooie projecten lopen, waaronder ook de film Down to Earth. De documentaire volgt filmmakers Rolf en Renate en hun drie jonge kinderen gedurende hun vijf jaar durende reis over zes continenten. Tijdens hun reis ontmoeten ze, leven ze met en leren ze van de zogenaamde wisdomkeepers; stamoudsten die verhalen vertellen aan hun volgende generaties. Deze wijze lessen worden vastgelegd door Rolf en Renate en veranderen het leven van de familie.

De film is inmiddels door zo’n 170.000 mensen in de bioscopen bekeken. Het is daarmee de langst lopende documentaire. Maar wat de film het meest bijzonder maakt, is dat die het leven van bioscoopbezoekers heeft veranderd. Er zijn zelfs mensen die hun baan hebben opgezegd en bedrijven die hun koers hebben veranderd.

Ik heb de film nog niet gezien en ben behoorlijk nieuwsgierig geraakt. En eigenlijk zou ik het heel leuk vinden om met jou naar deze film te gaan. Dus….

Wil je met me naar de film?

Laat via Sublime Doing weten of je met me mee wilt. Als jij ‘ja’ zegt dan regel ik een zaaltje.”

De Sublime Berichten: maandag t/m vrijdag om 12.30: experts uit alle hoeken van de samenleving met een frisse kijk op de wereld.

2 reacties op “Bericht van Arthur van de Graaf: “Ik wil je wat vragen…”

  1. Remi

    Hi Arthur,

    Laat ik hem gelijk maar inkoppen: ik wil best met je naar de film. Na vandaag naar je verhaal over crowdfunding te hebben geluisterd op de #SocialEnterpriseDay, zou ik deze er nog wel graag aan willen toevoegen!

    Bier en popcorn neem ik graag voor m’n rekening…

Bericht achterlaten