Bestel tickets voor Soul Live Festival met € 5,- korting!

Op zaterdag 31 augustus presenteert Sublime de 3e editie van het Soul Live Festival op de Pettelaarse Schans in Den Bosch. Soul Live Festival is het festival voor alle soul, funk, disco, soulful house en r&b-liefhebbers, jong en oud en iedereen die bij deze muziek niet stil kan blijven staan!

Live artiesten, bands en dj’s brengen een ode aan de classics uit deze genres, als ook de nieuwe hits. Van eigen repertoire tot aan tributes aan Aretha Franklin, Marvin Gaye, Stevie Wonder en Price en vele anderen. Op meerdere stages kan je genieten van live artiesten als Ryan Shaw met het Re:Freshed Orchestra, Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Ben l’Oncle Soul en Shirma Rouse. Maar ook van dj’s als Benny Rodrigues, Roog, DJ Irwan, The Flexican en DJ Turne en er worden binnenkort nog meer artiesten en dj’s toegevoegd aan de line-up!

Als partner van Soul Live Festival heeft Sublime een unieke aanbieding! Alleen hier ontvang je € 5,- korting per ticket. Dus wacht niet langer en koop hieronder jouw tickets!

 

5 reacties op “Bestel tickets voor Soul Live Festival met € 5,- korting!

 1. Carlijn

  Ha Peter, wat vervelend om te horen! Dat is niet de bedoeling.
  Zou je een screenshotje kunnen sturen naar info@sublime.nl met informatie wat er precies misgaat?
  Dan zoeken we het voor je uit!
  Alvast bedankt, hartelijke groet,
  Carlijn – Sublime.

 2. Carlijn

  Ha Paul,
  Dank voor je berichtje. We hebben het voor je nagevraagd. Er zijn geen andere klanten of evenementen waar er moeite is met het betalen via de ING-app.
  Kan het zijn dat u de cookies niet geaccepteerd heeft bij het openen van de ticketshop? Daar zou het aan kunnen liggen.
  Groet, Carlijn – Sublime.

 3. Carlijn

  Beste Paul, wat vervelend om te horen! We checken het voor je bij de technische afdeling.
  Groet, Carlijn – Sublime.

Bericht achterlaten