Beyoncé komt met nieuwe muziek en Netflix-documentaire

Beyoncé komt dit jaar met nieuwe muziek én een Netflix-documentaire. In de documentaire zal haar historische optreden van 2018 op Coachella te zien zijn. 

Beyoncé was vorig jaar de eerste zwarte vrouw die mocht optreden als headliner van het populaire Amerikaanse muziekfestival.  De zangeres zou eigenlijk al in 2017 optreden, maar moest het toen een jaar uitstellen omdat ze hoogzwanger was. Het is nog niet bekend wanneer de documentaire te zien zal zijn in Nederland. Woensdag 17 april komt de documentaire op Netflix uit.

Dit zei Beyoncé over Coachella: ”Ik ben zo blij dat ik hier ben. Ik had hier eigenlijk al vorig jaar moeten staan, maar werd uiteindelijk zwanger – godzijdank! Dus ik had tijd om te dromen met twee prachtige zielen in mijn buik. Bedankt voor het delen van deze prachtige ervaring. Ik hoop dat jullie genoten van de show.”

Ook wil de zangeres een deluxe album dit jaar uitbrengen met zowel nieuwe als oude nummers. Genoeg nieuw Beyoncé-materiaal om naar uit te kijken.  

Bekijk hieronder de trailer. 

Bericht achterlaten