Sublime FM

Plant een boom in het Sublime Bos

Dagelijks hoor je bij Sublime FM het Nieuws van de Vooruitgang: constructief nieuws vanuit de hele wereld over innovatie, duurzaamheid en maatschappij. Ook jij kan een bijdrage leveren aan vooruitgang. We zijn een uniek project gestart: we gaan samen met luisteraars, adverteerders en partners bomen planten op een locatie waar de natuur het nodig heeft. 

In overleg met Staatsbosbeheer en Buitenfonds is gekozen voor het eeuwenoude gebied de Lage Vuursche, op de Utrechtse Heuvelrug. Op deze locatie, nabij paviljoen ‘buiten in de kuil’, kan het bos niet meer zelf groeien. 

Hoe doe je mee?
Voor een donatie van €25 planten we één boom. We streven naar 1000 bomen, die in het najaar worden geplant.

BOS

Klik hier en plant een boom in het Sublime Bos!


Voor bedrijven
Bedrijven die op een constructieve wijze willen bijdragen aan deze wereld, betrekken wij graag bij dit project. Speciaal voor hen zijn de Groene Reclameblokken ontwikkeld. Voor een donatie van 250 euro worden er 10 bomen geplant én wordt je radiospot 2x uitgezonden (waarde 500 euro). Speciaal voor start-ups die nog geen eigen radio-commercial hebben, wordt de mogelijkheid geboden genoemd te worden op Sublime FM. Voor 100 euro (4 bomen) wordt je start-up genoemd en je merk geladen. 

Klik hier voor meer informatie. 


Disclaimer
We willen het natuurlijk verloop van het bos zo min mogelijk in de weg staan, wat ook betekent dat we geen overlevingsgarantie voor de bomen kunnen afgeven.

143194759044479_8057968_1280