Boyz II Men-muziek te horen in nieuwe musicalfilm ‘Brotherly’
1

Boyz II Men-muziek te horen in nieuwe musicalfilm ‘Brotherly’

Although we’ve come, to the eeeeend of the road. Er is een nieuwe musicalfilm in de maak waar de muziek van Boyz II Men de inspiratiebron voor is. Nostalgie ten top!

Grote kans dat je op je eerste feest van de middelbare school op een nummer van Boyz II Men hebt geschuifeld. Eerst met een halve meter afstand. Dan een kwart en aan het eind van het liedje lag je hoofd op iemands schouder.

Als je zin hebt in een trip down memory lane, dan hebben we goed nieuws voor jou. Marcus Gardley, tevens verantwoordelijk voor het script voor What’s Going On, de biopic over Marvin Gaye, buigt zich momenteel over het script van Brotherly, een musicalfilm. Deze draait om een groep mannen die is opgegroeid in West Philadelphia. Twintig jaar later keren ze terug voor een reünie van de middelbare school. In de film zal de muziek én de vriendschap van de mannen van Boyz II Men een centrale rol spelen.

LEES OOK – Kijktip: Netflix muziekdocumentaire This Is Pop

De r&b groep uit Philadelphia heerste over de jaren negentig met hits als I’ll Make Love To You, One Sweet Day en On Bended Knee.

Als regisseur klinkt de naam van Malcolm D. Lee, die eerder de film Space Jam: A New Legacy, regisseerde. De aankondiging van Brotherly viel samen met de 30ste verjaardag van het debuutalbum van Boyz II Men, Cooleyhighharmony. De exacte releasedatum van de film is nog bekend.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
11:53
lost frank ocean
11:49
love me or leave me nina simone
11:46
need somebody to love ady suleiman
11:43
wake up romeo caro emerald
11:40
knock on wood eddie floyd
11:35
no more rain (in this cloud) angie stone
11:26
i need it johnny guitar watson
11:24
the girl from ipanema stan getz & joao gilberto ft. astrud gilberto
11:20
stages adeline ft. kamauu
11:14
really love d'angelo