Speel mee met de Sublime Top 1000 Quiz
Candy Dulfer en Sublime lanceren ‘Prince Radio’ op verjaardag Prince
25

Candy Dulfer en Sublime lanceren ‘Prince Radio’ op verjaardag Prince

UPDATE
Wij bieden altijd een podium voor de beste funk, soul en jazz en die muziek willen wij met passie delen met onze luisteraars. Vanwege Prince zijn geboortedag op 7 juni wilden wij de luisteraars van Sublime voor één maand op Prince Radio trakteren met alle goede muziek die hij gemaakt heeft. We werden er vandaag op gewezen dat Prince Radio niet binnen de radioregelgeving past. Om die reden hebben we moeten besluiten om Prince Radio offline te halen. Maar niet getreurd, als alternatief hebben we een Prince Radio Spotify playlist gelanceerd. Enjoy & let’s get it on!

Candy Dulfer en Sublime lanceren ‘Prince Radio’ op verjaardag Prince

Op de geboortedag van Prince lanceert Candy Dulfer in samenwerking met Sublime een eigen online radiozender: Prince Radio. De zender is vanaf vandaag een maand lang online te beluisteren via onze website en in de Sublime-app. 

Prince is een van de meest gedraaide artiesten op Sublime en wordt door de luisteraars van Sublime veel gekozen in verschillende toplijsten, zoals de Soul Top 1000. Candy Dulfer trad meerdere malen op met Prince en stond in zijn voorprogramma. Ze haalde veel inspiratie uit hun ontmoetingen. Daarom besloot ze als eerbetoon samen met Sublime Prince Radio te starten waar je 24 uur per dag kunt luisteren naar de classics van Prince, bijzondere albumtracks en producties voor andere artiesten. Candy is tevens de stem van Prince Radio, je hoort haar tussen de muziek door.

Candy Dulfer: “Prince heeft ons zoveel moois nagelaten; een wereld van fantastische muziek, die bijna onuitputtelijk lijkt. Ik mis hem vreselijk, net als al zijn vrienden en fans, maar we kunnen nog heel lang teren op al die liefde die hij ons via zijn muziek naliet.”

Kan je geen genoeg krijgen van de online channels van Sublime? Goed nieuws! We hebben er afgelopen vrijdag namelijk nog één gelanceerd: ‘Sublime Funk & Disco’. Op deze online radiozender hoor je de beste funk, soul, disco en danceclassics. Van James Brown tot Jamiroquai en van Earth, Wind & Fire tot Anderson .Paak.

Prince Radio en Sublime Funk & Disco zijn hier en in de Sublime-app te beluisteren.
Wil je Prince Radio toevoegen aan je Sonos-systeem? Voeg dan deze URL toe: http://playerservices.streamtheworld.com/api/livestream-redirect/SUBLIMEPLAYGROUND.mp3

Enjoy!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
16:12 PM Dawn
set adrift on memory bliss pm dawn
16:08 Diana Krall
frim fram sauce diana krall
16:04 Quincy Jones
ai no corrida quincy jones
15:51 Gotan Project
diferente gotan project
15:47 Santana & Rob Thomas
smooth santana & rob thomas
15:44 Alexander O'Neal & Cherrelle
never knew love like this alexander o'neal & cherrelle
15:41 Moods ft. Nic Hanson
sinner moods ft. nic hanson
15:37 Van Morrison
moondance van morrison
15:30 Paul Carrack
i need you paul carrack
15:26 Blu Cantrell
hit' m up style blu cantrell