Interview Celeste: ‘Ik zie nu resultaat van mijn werk’
1

Interview Celeste: ‘Ik zie nu resultaat van mijn werk’

De BBC riep haar uit tot Sound of 2020 – en toen kwam corona. Voor soulzangeres Celeste (26) geen reden om stil te zitten, zegt ze in gesprek met Sublime-presentator Jaap Brienen. ‘Ik werd alsnog voor van alles gevraagd, kreeg veel kansen, en heb eigenlijk nergens nee tegen gezegd. Daar zie ik nu de resultaten van.’

Vorige week lanceerde ze haar debuutalbum ‘Not Your Muse’. De soulzangeres vertelt over wat daar allemaal aan vooraf ging: het zangtalent van haar overgrootvader, het schrijven van gedichten die uiteindelijk songteksten werden. En, niet te vergeten: de allereerste keer dat ze de stem van Nina Simone hoorde.

Bekijk hier het hele gesprek:

 

Of luister de podcast: 

Luister ook: ‘Classic Revisited: Don’t Stop ‘Til You Get Enough‘ met Alain Clark en Jaap Brienen


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
13:18
look what we do benny sings ft. jones
13:15
why did you do it? stretch
13:11
revival gregory porter
13:08
you are everything marvin gaye and diana ross
13:05
mr. wendal arrested development
12:53
(don't) hold me down pm warson
12:50
funkin' for jamaica tom browne
12:45
heartbreak warfare john mayer
12:42
theme from shaft isaac hayes
12:38
my heart lizz wright