Check de 80s horrorserie van The Weeknd
0

Check de 80s horrorserie van The Weeknd

Als je op zoek bent naar je nieuwste Netflixverslaving, kun je ook de After Hour videoclips van The Weeknd gaan kijken. Inmiddels zijn acht stuks waarvan de verhaallijnen allemaal in elkaar grijpen.

Vandaag hoor je op nummer 831 in de Soul Top 1000 een van die acht nummers/films: In your eyes. De videoclip ervan, of beter gezegd, korte film, is een vervolg op de korte film After Hours waarin Abel een zelfverachtende slasher-slechterik speelt.

Je moet ouder dan 18 zijn om het vervolg, In your eyes, te mogen zien, want, spoiler alert, lady in distress Zainna Miuccia (model en Vogue redacteur) maakt de zanger letterlijk een kopje kleiner. Vervolgens danste ze met zijn hoofd de sterren van de hemel. De film ademt jaren tachtig horror, dus de vergelijking met Micheal Jackson’s Thriller is dan ook snel gemaakt. De verschijning van saxofonist Kenny G. maakt de jaren tachtig sfeer helemaal af.

Het nummer zelf heeft weer een compleet andere betekenis dan de clip. De lyrics gaan over een verbroken giftige relatie, vertelt vanuit het perspectief van beide ex-geliefden. Volgens insiders gaat het gehele album After Hours over Bella Hadid, de ex van The Weeknd. Zijn gebroken hart heeft Abel geen windeieren gelegd, want het dubbel platina album brak de nodige verkoop- en streamrecords.

Bekijk hier de volledige Soul Top 1000 en luister mee van 14 t/m 23 april


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
05:25 A Taste Of Honey
boogie oogie oogie a taste of honey
05:21 Oleta Adams
rhythm of life oleta adams
05:18 Madeleine Peyroux
don't wait too long madeleine peyroux
05:14 Lou Rawls
see you when i get there lou rawls
05:10 Young Gun Silver Fox
private paradise young gun silver fox
05:06 Erykah Badu
apple tree erykah badu
05:02 Matt Bianco
dancin' easy matt bianco
04:58 Al Jarreau
boogie down al jarreau
04:54 Lucy Pearl
don't mess with my man lucy pearl
04:50 Durand Jones & The Indications
long way home durand jones & the indications