Kom zondag naar The Court Sessions #9 met Kris Rietveld en Kimberley Gibbs!

Iedere laatste zondag van de maand presenteren Sublime FM en De Rechtbank in Utrecht een middag vol fresh jazzy sounds! Met a.s. zondag, tijdens de 9e editie, Kris Rietveld en Kimberley Gibbs! De entree is gratis. See you in Court!

Datum: 28 januari 2018
Tijd: 15:00 uur
Locatie: De Rechtbank, Utrecht
Facebookevent
Gratis entree

De winnaar van het Court Sessions diner, overnachting en ontbijt heeft bericht ontvangen.

Kris Rietveld
Kris wist als jongetje van zes al dat zingen en muziek de grote liefdes van zijn leven zouden worden. Hij studeerde dan ook met een 9,5 (!) af aan het Utrechts conservatorium en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Momenteel werkt hij hard aan zijn eerste album.


Kimberley Gibbs
Kimberley heeft al veel nationale en internationale optredens / clubtours op haar naam staan. Van New York, Marokko, Duitsland, Frankrijk, België tot ons eigen landje. Momenteel werkt ze aan haar 1e EP en kan ze niet wachten om haar eigen muziek met de wereld te delen!

The Court Sessions worden mede mogelijk gemaakt door Utrecht City Hotels en Utrecht City Apartments.


Benieuwd welke andere leuke concerten, festivals en evenementen er binnenkort plaatsvinden? Bekijk hier de Sublime To Go Cultuuragenda!

2 reacties op “Kom zondag naar The Court Sessions #9 met Kris Rietveld en Kimberley Gibbs!

  1. Ciska Smit

    Wil jij na The Court Sessions blijven dineren, overnachten én ontbijten? Doe dan hier mee aan de actie. See you in Court!

    Lijkt me echt super! Zie alleen niet waar ik me kan opgeven. 🙂
    Groet, Ciska

Bericht achterlaten