Deze 10 Colors-video’s mogen Sublime-fans niet missen

Colors concerten Sublime H.E.R

Tijdens de laatste stuiptrekkingen van deze grijze druilerige winter kunnen we wel wat kleur gebruiken. Tip: boek een one-way ticket naar het muziekplatform Colors dat artiesten in hun puurste vorm laat zien en horen. 

Het geldt voor veel succesvolle concepten; de genialiteit schuilt in de simpelheid. Achteraf denk je dat ook jij dit had kunnen bedenken. Dit gaat zeker op voor het in Berlijn gevestigde muziekplatform Colors. Neem een gekleurde kubus, microfoon, orkestband en artiest en je hebt in een notendop hun concept. Door de minimale setting gestript van al het overbodige, heb je als kijker alleen nog maar oog en oor voor de muziek en de artiest. En dat is precies de bedoeling van het platform. Hun motto is: ‘All colors, no genres’.

Colors is opgericht als springplank voor opkomend talent en is in twee jaar uitgegroeid tot een kwaliteitslabel en must-do voor gevestigde artiesten. Met 500.000 tot 30 miljoen views per video begint het serieus te concurreren met het Amerikaanse NPR Tiny Desk. 

Er valt zoveel te ontdekken op dit juweel van een Youtubekanaal, dat je gemakkelijk verdwaalt in alle kleuren. Daar kan heerlijk zijn, maar mocht je behoefte hebben aan een gidsende hand: onze muziekspecialist Jaap Brienen tipt tien artiesten die Sublime-luisteraars zeker kunnen waarderen.

1. Black Pumas – OCT 33

2. Michael Kiwanuka – Solid Ground

3. Common – Good Morning Love

4. Celeste – Strange

5. The Teskey Brothers – Rain

6. Joy Crookes – Mother May

7. Benny Sings – Not Enough

8. H.E.R. – Carried Away

9. Tom Misch – It Runs Through Me

10. Daniel Ceasar – Best Part

BEKIJK OOK: Het emotionele Tiny Desk-concert van r&b-nieuwkomer SiR

2 reacties op “Deze 10 Colors-video’s mogen Sublime-fans niet missen

 1. Anna Walhof

  Beste Martijn,

  Bedankt voor je bericht. De winactie voor Fat Freddy’s Drop is helaas afgesloten. Hou zeker de app in de gaten voor nieuwe winacties! We wensen je nog een fijne dag en veel luisterplezier.

  Hartelijke groet,
  Team Sublime

 2. Martijn

  Goedendag. Ik wil graag een bericht achterlaten voor het concert van fat Freddy’s drop in Mei dit jaar. Sinds ik het nummer hoorde met de tekst “something natural in the way You touch me…” was ik verkocht. Toen hoorde ik het nummer in een bar waar ik ook mijn vriendin heb ontmoet en had een mooie openingszin dacht ik toen ik zei “dit nummer gaat over jou”… sindsdien kunnen we samen genieten van de muziek van fat Freddy en vinden het allebei geweldig.

Bericht achterlaten