Dit kleine gebaar van een onbekende maakte een levensgroot verschil voor Jaap

Jaap Bressers was 21 toen hij verlamd raakte door een duik in de zee op vakantie in Portugal. En toen kwam broeder Carlos aan zijn bed op de intensive care.

Het is weer Doing Donderdag! En vandaag besteden we aandacht aan Jaap Bressers die van de een op de andere dag in een rolstoel belandde. Toch greep hij zijn ongeluk aan als een tweede kans van het leven. Bekijk de video hoe dat hem met hulp van broeder Carlos lukte:

Iedere donderdag werken Sublime en Bright Vibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.  

In de ochtendshow van Francis Broekhuijsen komt Michiel de Gooijer, oprichter van Bright Vibes, langs om te vertellen wie hij deze week in de spotlight wil zetten. In Nieuws van de Vooruitgang op Sublime hoor je meer over het initiatief. Op de website van Sublime kun je het volledige video-interview van Bright Vibes bekijken.  

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!

Bericht achterlaten