Win te gekke Pioneer Prijzen bij Funky Friday - Klik Hier
winactie pioneer dashcam
Bijzonder restaurant: ZiZo
19

Bijzonder restaurant: ZiZo

Bij lunchroom, kunststudio en winkel ZiZo hebben mensen met een verstandelijke beperking de leiding. Hun inspanning en vriendelijkheid is een inspiratie voor gasten die het unieke restaurant bezoeken. Het is weer Doing Donderdag en vandaag hebben we aandacht voor een hartverwarmend en inspirerend initiatief. Al in 1993 opende ZiZo haar deuren. Daarmee was ze destijds het eerste Nederlandse initiatief dat werk bood aan mensen met een verstandelijke beperking. De formule bleek succesvol, want sindsdien zijn er veel bedrijven door het hele land die werk bieden aan mensen met een verstandelijke beperking. Kijk in deze video van Bright Vibes wat ZiZo betekent voor de mensen die er werken:

Doing Donderdag

Iedere donderdag werken SUBLIME en Bright Vibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen. In de ochtendshow van Francis Broekhuijsen komt Michiel de Gooijer, oprichter van Bright Vibes, langs om te vertellen wie hij deze week in de spotlight wil zetten. In Nieuws van de Vooruitgang op SUBLIME hoor je meer over het initiatief. Op de website van SUBLIME kun je het volledige video-interview van Bright Vibes bekijken.

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
03:05 Jose James
promise in love jose james
03:01 Spooks
things i've seen spooks
02:56 Carol Williams
love is you carol williams
02:52 Jamie Cullum
get your way jamie cullum
02:49 Tom Misch
disco yes tom misch
02:45 Michael Kiwanuka
tell me a tale michael kiwanuka
02:41 Amy Winehouse
rehab amy winehouse
02:36 Count Basic
strange life with dub (k & d remix) count basic
02:33 Bill Withers
lovely day (edit) bill withers
02:29 Rahsaan Patterson
so hot rahsaan patterson