Maak kans op een boxspring! - Klik Hier
Like en deel voor een sheltersuit!
21

Like en deel voor een sheltersuit!

Sublime doet aan Doing Good in December! Voor veel mensen is december een fijne maand. Een maand waarin we samen een hoop tijd doorbrengen en elkaar mooie cadeau’s geven. Voor Sublime gaat december om nog nét een beetje meer. Namelijk ook om social giving – geven aan initiatieven die de wereld een beetje mooier maken. 

Daarom zet Sublime in december initiatieven centraal die verandering teweeg brengen. Het gaat om initiatieven van crowdfundingplatform Sublime Doing: SUE’s Warriors, Down to Earth, Makers Unite en Sheltersuit. Deze initiatieven zetten zich in voor onderwerpen die ons allemaal aangaan, zoals duurzaamheid en sociale gelijkheid.

Deze week zetten we Sheltersuit in het zonnetje! Sheltersuit is een initiatief van Bas Timmer. Hij ontwierp een water- en winddichte jas die getransformeerd kan worden tot slaapzak. Deze is speciaal gemaakt voor daklozen en vluchtelingen, die de winter noodgedwongen buiten moeten doorbengen. Met zijn crowdfundingcampagne wil Bas 3000 kinderen en kwetsbare volwassenen in Europa helpen de vrieskou te overleven met een Sheltersuit. Jij kan helpen! Ga naar Sublime Doing, support Sheltersuit en geef bescherming, waardigheid en warmte aan daklozen en vluchtelingen!

Sublime Doing helpt Sheltersuit een beetje op weg. Bij 150 likes op de post van Sublime, doneren wij een Sheltersuit! Heb jij al geliked en gedeeld?


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
17:44 Erykah Badu
didn't cha know erykah badu
17:41 Buscemi ft. Lady Cath
dipso calypso buscemi ft. lady cath
17:37 Earth Wind and Fire
and love goes on earth wind and fire
17:27 Ben E. King
music trance ben e. king
17:23 Tower Of Power
heaven must be missing an angel tower of power
17:20 John Legend
i do john legend
17:17 Diana Ross & the Supremes
love child diana ross & the supremes
17:13 De La Soul & Chaka Khan
all good de la soul & chaka khan
17:09 Gregory Porter
on my way to harlem (radio edit) gregory porter
17:05 Quincy Jones
ai no corrida quincy jones