Luister naar Smooth en maak kans op een… - Klik Hier
Like en deel voor een sheltersuit!
21

Like en deel voor een sheltersuit!

Sublime doet aan Doing Good in December! Voor veel mensen is december een fijne maand. Een maand waarin we samen een hoop tijd doorbrengen en elkaar mooie cadeau’s geven. Voor Sublime gaat december om nog nét een beetje meer. Namelijk ook om social giving – geven aan initiatieven die de wereld een beetje mooier maken. 

Daarom zet Sublime in december initiatieven centraal die verandering teweeg brengen. Het gaat om initiatieven van crowdfundingplatform Sublime Doing: SUE’s Warriors, Down to Earth, Makers Unite en Sheltersuit. Deze initiatieven zetten zich in voor onderwerpen die ons allemaal aangaan, zoals duurzaamheid en sociale gelijkheid.

Deze week zetten we Sheltersuit in het zonnetje! Sheltersuit is een initiatief van Bas Timmer. Hij ontwierp een water- en winddichte jas die getransformeerd kan worden tot slaapzak. Deze is speciaal gemaakt voor daklozen en vluchtelingen, die de winter noodgedwongen buiten moeten doorbengen. Met zijn crowdfundingcampagne wil Bas 3000 kinderen en kwetsbare volwassenen in Europa helpen de vrieskou te overleven met een Sheltersuit. Jij kan helpen! Ga naar Sublime Doing, support Sheltersuit en geef bescherming, waardigheid en warmte aan daklozen en vluchtelingen!

Sublime Doing helpt Sheltersuit een beetje op weg. Bij 150 likes op de post van Sublime, doneren wij een Sheltersuit! Heb jij al geliked en gedeeld?


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
05:17 De La Soul
ring ring ring (ha ha hey) de la soul
05:13 Steffen Morrison
positivity steffen morrison
05:10 People's Choice
do it any way you wanna people's choice
05:06 Anita Baker
same ole love (365 days a week) anita baker
05:02 Moby
in this world moby
04:58 Alexander O'Neal
criticize alexander o'neal
04:54 Incognito
i couldn't love you more incognito
04:50 Corinne Bailey Rae
trouble sleeping corinne bailey rae
04:45 Candy Dulfer
so what candy dulfer
04:41 James Brown
cold sweat james brown