Doing Good in December – Like en deel voor een sheltersuit!

Sublime doet aan Doing Good in December! Voor veel mensen is december een fijne maand. Een maand waarin we samen een hoop tijd doorbrengen en elkaar mooie cadeau’s geven. Voor Sublime gaat december om nog nét een beetje meer. Namelijk ook om social giving – geven aan initiatieven die de wereld een beetje mooier maken. 

Daarom zet Sublime in december initiatieven centraal die verandering teweeg brengen. Het gaat om initiatieven van crowdfundingplatform Sublime Doing: SUE’s Warriors, Down to Earth, Makers Unite en Sheltersuit. Deze initiatieven zetten zich in voor onderwerpen die ons allemaal aangaan, zoals duurzaamheid en sociale gelijkheid.

Deze week zetten we Sheltersuit in het zonnetje! Sheltersuit is een initiatief van Bas Timmer. Hij ontwierp een water- en winddichte jas die getransformeerd kan worden tot slaapzak. Deze is speciaal gemaakt voor daklozen en vluchtelingen, die de winter noodgedwongen buiten moeten doorbengen. Met zijn crowdfundingcampagne wil Bas 3000 kinderen en kwetsbare volwassenen in Europa helpen de vrieskou te overleven met een Sheltersuit. Jij kan helpen! Ga naar Sublime Doing, support Sheltersuit en geef bescherming, waardigheid en warmte aan daklozen en vluchtelingen!

Sublime Doing helpt Sheltersuit een beetje op weg. Bij 150 likes op de post van Sublime, doneren wij een Sheltersuit! Heb jij al geliked en gedeeld?

 

6 reacties op “Doing Good in December – Like en deel voor een sheltersuit!

Bericht achterlaten