Down to Earth: een duurzame kijk op de wereld

De Dag van de Duurzaamheid wordt vandaag voor de tiende keer georganiseerd. Tijdens deze jubileumeditie vinden er door het hele land activiteiten plaats en laat men zien waarom duurzaamheid belangrijk is. Ook Sublime Doing laat zich van haar groenste kant zien met een nieuwe campagne: Down To Earth Collective.
Vandaag lanceert Sublime Doing de nieuwe crowdfundingactie, naar aanleiding van de film ‘Down to Earth’, die in 2015 uitkwam.

De film gaat over een Nederlandse familie, die alle hectiek en patronen van de hedendaagse wereld achter zich laat en begint aan de reis van hun leven. Samen met hun drie kinderen reizen ze naar de uithoeken van de wereld, op zoek naar een nieuwe kijk op het leven en de wereld. Enkel met een camera en een rugzak filmden ze de gedurende vijf jaar hun ontmoetingen met de earth keepers: zij die nog in verbinding leven met de aarde, deelden al hun wijsheid. ‘Down to Earth’ geeft geen antwoord op de vraag hoe we tot een duurzamere wereld kunnen komen, maar spoort mensen aan om zich meer te laten verbinden met de aarde en elkaar.

Down to Earth Collective wil een vervolg op deze film, in de vorm van een webserie met de earthkeepers van nu, namelijk: sustainability, leadership & education. Wil jij meehelpen aan dit bijzondere project? Klik dan hier en draag je steentje bij aan de Dag van de Duurzaamheid. 

2 reacties op “Down to Earth: een duurzame kijk op de wereld

  1. Carlijn

    Beste Huub,
    Dank voor de positieve reactie! Het is zeker een indrukwekkende trailer; de moeite waard.
    Veel kijkplezier!
    Hartelijke groet, Carlijn – Sublime.

Bericht achterlaten