Yes! Er komt een Earth, Wind & Fire-special op Sublime

50 jaar Earth Wind & Fire Sublime

Earth, Wind & Fire bestaat deze maand 50 jaar en daarom zendt SUBLIME aanstaande zondag een special over de band uit.

SUBLIME-dj en presentator Jaap Brienen vertelt tussen 19.00 en 20.00 uur het verhaal van de legendarische band aan de hand van hun muziek. Brienen: “EWF is één van de beste bands aller tijden als je het mij vraagt. Deze zondag neem ik je mee in vijftig jaar muziekgeschiedenis.”

Dj Rob Manga mixt vervolgens tussen 20.00 en 21.00 uur een greep uit zijn fysieke Earth, Wind & Fire-elpeecollectie aan elkaar. Manga verzorgde twee keer het voorprogramma van Earth, Wind & Fire en bracht op het North Sea Jazz-festival een tribute aan Maurice White.

LUISTER OOK: Indrukwekkende special Bill Withers na te luisteren als podcast

De Earth, Wind & Fire-special is aanstaande zondag tussen 19.00 en 21.00 uur te horen op SUBLIME. De uitzending is terug te luisteren op Sublime Terugluisteren, de playlist op de diverse podcast platforms.

Winactie

Tijdens de uitzending kun je kans maken op de 5 cd box Earth Wind & Fire – 50 Years Anniversary Album. Dj Jaap Brienen laat een kort fragment horen. Weet jij welke plaat van EWF wij zoeken? Stuur het juiste antwoord in via de  Sublime App!

4 reacties op “Yes! Er komt een Earth, Wind & Fire-special op Sublime

 1. Ulrich Davis

  Fantastische muziek, echt een top zender.
  Ben echt blij met dit station , bij de overige radio stations gaat het toch meer over de DJ’s zelf dan over de muziek( veel te veel gepraat + reclame’s).
  Ik ben echt fan geworden van Sublime en hoop dat het nog in dit concept nog vele jaren door gaat.
  Dank jullie wel – Fantastisch

 2. Roy

  Hoi beste,
  Ik draai al 50 jaar de muziek van EWF en het verveelt nooit. Sublime ook niet.
  Veel succes
  Roy

Bericht achterlaten