Maak kans op een boxspring! - Klik Hier
Een nieuwe baan in Plopsaland
18

Een nieuwe baan in Plopsaland

Pretparkgroep Plopsa trakteert nieuwe medewerkers op een welkomstbonus die kan oplopen tot 10.000 euro. Daarvoor moeten medewerkers wel minimaal zes maanden bij het bedrijf blijven werken.

De pretparkgroep, die zeven vestigingen heeft in Nederland, België, Duitsland en Polen, heeft moeite om openstaande vacatures te vullen. De bonusregeling werd vorige maand al bekend gemaakt en blijkt een groot succes te zijn. ‘Sinds de invoering van de welkomstbonussen op 20 mei hebben we al 1200 sollicitaties gehad’, zegt de woordvoerder van het bedrijf tegen het Algemeen Dagblad.

Ondanks de vele sollicitaties die de organisatie heeft ontvangen, zijn er nog genoeg openstaande vacatures. Op de website van Plopsa is te zien dat een boekhouder kan rekenen op een bonus van 2,500 euro en de ‘signing fee’ voor een projectleider kan oplopen tot 10,000 euro.

Aan het einde van de zomer gaat de pretparkgroep beoordelen of de bonusregeling gewerkt heeft. Voorlopig wordt het geld alleen uitgekeerd aan nieuwkomers met een vaste kantoorfunctie. Maar als de regeling voldoende medewerkers heeft opgeleverd, wordt het middel waarschijnlijk doorgetrokken naar vacatures voor parkmedewerkers.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
16:16 Caro Emerald
wake up romeo caro emerald
16:12 Macy Gray
i try macy gray
16:08 Gregory Porter & Kem
holding on gregory porter & kem
16:03 Johnny Guitar Watson
real mother for ya (album version) johnny guitar watson
15:55 Corinne Bailey Rae
i'd like to corinne bailey rae
15:50 Lakeside
fantastic voyage lakeside
15:47 Norah Jones
sunrise norah jones
15:43 Black Pumas
i'm ready black pumas
15:40 Pharrell Williams
happy pharrell williams
15:36 Sade
your love is king sade