Een nieuwe baan in Plopsaland
18

Een nieuwe baan in Plopsaland

Pretparkgroep Plopsa trakteert nieuwe medewerkers op een welkomstbonus die kan oplopen tot 10.000 euro. Daarvoor moeten medewerkers wel minimaal zes maanden bij het bedrijf blijven werken.

De pretparkgroep, die zeven vestigingen heeft in Nederland, België, Duitsland en Polen, heeft moeite om openstaande vacatures te vullen. De bonusregeling werd vorige maand al bekend gemaakt en blijkt een groot succes te zijn. ‘Sinds de invoering van de welkomstbonussen op 20 mei hebben we al 1200 sollicitaties gehad’, zegt de woordvoerder van het bedrijf tegen het Algemeen Dagblad.

Ondanks de vele sollicitaties die de organisatie heeft ontvangen, zijn er nog genoeg openstaande vacatures. Op de website van Plopsa is te zien dat een boekhouder kan rekenen op een bonus van 2,500 euro en de ‘signing fee’ voor een projectleider kan oplopen tot 10,000 euro.

Aan het einde van de zomer gaat de pretparkgroep beoordelen of de bonusregeling gewerkt heeft. Voorlopig wordt het geld alleen uitgekeerd aan nieuwkomers met een vaste kantoorfunctie. Maar als de regeling voldoende medewerkers heeft opgeleverd, wordt het middel waarschijnlijk doorgetrokken naar vacatures voor parkmedewerkers.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
18:20 Michael Mcdonald
sweet freedom michael mcdonald
18:14 Marvin Gaye
got to give it up (pt. 1) marvin gaye
18:10 Electro Deluxe & NYR
fine electro deluxe & nyr
18:06 Jill Scott
golden jill scott
17:54 Jeff Lorber
you got something jeff lorber
17:49 Masego
lady lady masego
17:44 Otis Clay
the only way is up otis clay
17:41 Leela James
put it on me leela james
17:36 Al Jarreau
i'm beginning to see the light al jarreau
17:32 Bob Marley & The Wailers
could you be loved bob marley & the wailers