Een nieuwe baan in Plopsaland
18

Een nieuwe baan in Plopsaland

Pretparkgroep Plopsa trakteert nieuwe medewerkers op een welkomstbonus die kan oplopen tot 10.000 euro. Daarvoor moeten medewerkers wel minimaal zes maanden bij het bedrijf blijven werken.

De pretparkgroep, die zeven vestigingen heeft in Nederland, België, Duitsland en Polen, heeft moeite om openstaande vacatures te vullen. De bonusregeling werd vorige maand al bekend gemaakt en blijkt een groot succes te zijn. ‘Sinds de invoering van de welkomstbonussen op 20 mei hebben we al 1200 sollicitaties gehad’, zegt de woordvoerder van het bedrijf tegen het Algemeen Dagblad.

Ondanks de vele sollicitaties die de organisatie heeft ontvangen, zijn er nog genoeg openstaande vacatures. Op de website van Plopsa is te zien dat een boekhouder kan rekenen op een bonus van 2,500 euro en de ‘signing fee’ voor een projectleider kan oplopen tot 10,000 euro.

Aan het einde van de zomer gaat de pretparkgroep beoordelen of de bonusregeling gewerkt heeft. Voorlopig wordt het geld alleen uitgekeerd aan nieuwkomers met een vaste kantoorfunctie. Maar als de regeling voldoende medewerkers heeft opgeleverd, wordt het middel waarschijnlijk doorgetrokken naar vacatures voor parkmedewerkers.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
02:37 Moloko
the time is now moloko
02:34 Jackson 5
never can say goodbye jackson 5
02:30 John Mayer
rosie john mayer
02:27 Mayer Hawthorne
maybe so, maybe no mayer hawthorne
02:23 Nicola Conte / Bridgette Amof
free souls nicola conte / bridgette amof
02:19 Gladys Knight
licence to kill gladys knight
02:14 Diana Ross & the Supremes
stop in the name of love diana ross & the supremes
02:10 Vanessa da Mata & Ben Harper
boa sorte (good luck) vanessa da mata & ben harper
02:06 Roberta Flack
you are my heaven roberta flack
02:02 Maceo Parker
who's making love maceo parker