Luister naar Smooth en maak kans op een… - Klik Hier
Een nieuwe baan in Plopsaland
18

Een nieuwe baan in Plopsaland

Pretparkgroep Plopsa trakteert nieuwe medewerkers op een welkomstbonus die kan oplopen tot 10.000 euro. Daarvoor moeten medewerkers wel minimaal zes maanden bij het bedrijf blijven werken.

De pretparkgroep, die zeven vestigingen heeft in Nederland, België, Duitsland en Polen, heeft moeite om openstaande vacatures te vullen. De bonusregeling werd vorige maand al bekend gemaakt en blijkt een groot succes te zijn. ‘Sinds de invoering van de welkomstbonussen op 20 mei hebben we al 1200 sollicitaties gehad’, zegt de woordvoerder van het bedrijf tegen het Algemeen Dagblad.

Ondanks de vele sollicitaties die de organisatie heeft ontvangen, zijn er nog genoeg openstaande vacatures. Op de website van Plopsa is te zien dat een boekhouder kan rekenen op een bonus van 2,500 euro en de ‘signing fee’ voor een projectleider kan oplopen tot 10,000 euro.

Aan het einde van de zomer gaat de pretparkgroep beoordelen of de bonusregeling gewerkt heeft. Voorlopig wordt het geld alleen uitgekeerd aan nieuwkomers met een vaste kantoorfunctie. Maar als de regeling voldoende medewerkers heeft opgeleverd, wordt het middel waarschijnlijk doorgetrokken naar vacatures voor parkmedewerkers.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
16:41 Johnny Guitar Watson
ain't that a bitch johnny guitar watson
16:37 Shola Ama
you might need somebody shola ama
16:34 Diana Ross & the Supremes
you keep me hangin' on diana ross & the supremes
16:29 Heatwave
the groove line heatwave
16:22 Raphael Saadiq
movin' down the line raphael saadiq
16:18 Etta James
i just want to make love to you etta james
16:14 Johnny Gill
rub you the right way johnny gill
16:10 Diana King
shy guy diana king
16:06 Tower Of Power
souled out tower of power
15:54 Will Smith
gettin' jiggy wit it will smith