Eenzame otter vindt wederhelft
19

Eenzame otter vindt wederhelft

Een zeehondenopvang in Engeland bedacht een ludieke actie om een nieuwe liefde voor een otter te vinden.

Harris, een 10-jarige Aziatische kortharige otter verloor kort geleden zijn partner Apricot. Omdat otters van nature in paren leven vond het team van de opvang dat hij een tweede kans op liefde verdiende.

En dat deden zij op een wel hele bijzondere manier. Het team maakte een online datingprofiel op een neppe datingsite die ze ‘Fishing for Love’ noemden.

“Ik ben heel attent, ik hou van knuffelen en kan heel goed luisteren” en “ik zal van je houden als geen otter”, stond er op Harris’ profiel.

Niet veel later kwam er een melding vanuit een opvang in het Noorden van het land. Zij hadden een perfecte kandidaat voor Harris. Pumpkin, een vrouwelijke otter, verloor onlangs haar partner Eric. Ook zij was buitengewoon eenzaam geweest.

Beiden organisaties zijn zeer verheugd dat er een match is gevonden. Hoewel een ontmoeting tussen otters zenuwslopend en lastig kan zijn, besloten de twee teams Harris in Pumpkin’s omgeving te introduceren.

Hierdoor onderwerpt het mannetje zich gemakkelijker aan het vrouwtje. De opvang van Harris zal verdrietig zijn om hem te zien gaan maar ze zullen regelmatig contact houden om te horen hoe het gaat met het kersverse stel.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
01:46 Anthony Hamilton
woo anthony hamilton
01:42 Bill Withers
harlem bill withers
01:39 Paolo Nutini
new shoes paolo nutini
01:36 Shirma Rouse
soul serenade shirma rouse
01:31 George Michael
roxanne george michael
01:28 Trammps
(the night the lights went out in) new york city trammps
01:23 Prince
i need a man prince
01:19 Bobby Womack
across 110th street bobby womack
01:15 Club Des Belugas
close your eyes club des belugas
01:11 George Benson
show me the love george benson