Eurosonic Noorderslag maakt datum kaartverkoop en eerste namen bekend

Zaterdag 31 oktober 2015 om 13.00 uur start de festivalkaartverkoop voor Eurosonic Noorderslag 2016. Vanaf dat moment kunnen diverse tickets voor de festivals Eurosonic, springplank voor Europese acts, en Noorderslag, graadmeter voor Nederlandse muziek, worden gekocht. Eurosonic Noorderslag is al 30 jaar het showcasefestival waar je de bands kunt ontdekken, die de zomer erna op de line-up van grote internationale festivals prijken.

Kovacs is een van de eerste bevestigde namen voor Eurosonic.

Kaartverkoop
Tickets zijn vanaf zaterdag 31 oktober om 13.00 uur verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl en in Groningen bij de kassa van De Oosterpoort en Plato Groningen. De ticketprijzen zijn exclusief servicekosten. Er worden maximaal 4 kaarten per persoon per transactie verkocht. Kaarten voor de conferentie zijn te verkrijgen via www.eurosonic-noorderslag.nl

Er zijn verschillende soorten festivaltickets verkrijgbaar, voor dezelfde prijzen als vorig jaar: 
•    Eurosonic (donderdag 14 en vrijdag 15 januari in de Groningse binnenstad): € 70,- 
•    Noorderslag (zaterdag 16 januari in De Oosterpoort): € 70,-
•    Passepartout voor Eurosonic en Noorderslag (woensdag 13 t/m zaterdag 16 januari): € 135,- 
•    Woensdagticket voor Eurosonic (13 januari): € 20,- 

De start van de voorverkoop op 31 oktober gaat gepaard met een gratis evenement in De Oosterpoort. Er zullen vanaf 13:00 Eurosonic Noorderslag kaarten te koop zijn, daarnaast zijn er optredens van Eurosonic Noorderslag artiesten.

 

Bericht achterlaten