Ex-dakloze Wim pleit voor meer begrip: “Ik ben geen vuilniszak, laat zien dat ik besta”

ex-dakloze wim pleit voor meer begrip daklozen

De coronacrisis maakt daklozen nog kwetsbaarder dan ze al zijn. Daarom besteden we vandaag in Doing Donderdag aandacht aan ex-dakloze Wim die een boodschap heeft voor onze luisteraars: “Je bent een méns met een probleem, niet een probleem”.

Bekijk hier het krachtige verhaal van Wim over begrip hebben voor elkaar en de omgang met daklozen:

Doing Donderdag met Sublime & Bright Vibes

Iedere donderdag werken Sublime en Bright Vibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.  

In de ochtendshow van Francis Broekhuijsen komt Michiel de Gooijer, oprichter van Bright Vibes, langs om te vertellen wie hij deze week in de spotlight wil zetten. In Nieuws van de Vooruitgang op Sublime hoor je meer over het initiatief. Op de website van Sublime kun je het volledige video-interview van Bright Vibes bekijken.  

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!

Bericht achterlaten