Fashion Week 2020 op SUBLIME
21

Fashion Week 2020 op SUBLIME

Deze week word je op SUBLIME geïnspireerd met alles wat je altijd al hebt willen weten over fashion, helemaal in de tijdsgeest van nu.

 

Samen met de Dutch Sustainable Fashion Week, Elle en Esquire nemen we je mee in de wereld van fashion met interviews in de ochtendshow SUBLIME Sunrise, verschillende podcasts en constructieve ontwikkelingen in Het Nieuws van de Vooruitgang. Want je kunt er niet meer omheen. Voor een beetje fashionista moet een outfit tegenwoordig niet alleen stijlvol zijn, maar ook eerlijk en milieuvriendelijk. Omdat SUBLIME staat voor vooruitgang, duiken we een week lang in de fashionwereld van nu.

Zo gaan Creative Director Esther Coppoolse van Elle en hoofdredacteur van Esquire Arno Kantelberg in een podcast dieper in op de verantwoordelijkheid van modebladen als het gaat om een duurzamere mode-industrie. Daarnaast krijg je advies van kleermaker Arthur Peute over waar je op moet letten bij het kopen van een broek. Muzikanten Benjamin Herman en Steffen Morrison vertellen over wat duurzame mode voor hen betekent. De directeur van Van Uffelen laat zien met welke duurzame dilemma’s de modezaak te maken heeft en welke belangen er meespelen in de modebranche. Sjaak Hullekes, die Duncan Laurence aangekleed heeft voor het Songfestival neemt je mee in de wereld van kleding ontwerpen. En je hoort natuurlijk extra veel muziek van artiesten die de status van ‘mode-icoon’ hebben, zoals Adele, Pharrell Williams, Grace Jones, Justin Timberlake, Frank Sinatra en Prince.

De Fashion Week, waarin we samen met ElleEsquire en The Dutch Sustainable Fashion Week een week lang praten over mode waar jij én de maker blij van worden, is deze hele week te horen op SUBLIME. Houd onze website, Nieuws van de Vooruitgang, Sublime app en socials in de gaten voor meer fashion updates.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
18:10 De La Soul
ring ring ring (ha ha hey) de la soul
18:07 Zuco 103
nunca mais zuco 103
18:03 Jacksons
shake your body jacksons
17:52 Whitney Houston
i'm your baby tonight whitney houston
17:46 Four80East
eastside four80east
17:42 Frankie Beverly ft. Maze
back in stride frankie beverly ft. maze
17:38 Alicia Keys
underdog alicia keys
17:35 Donny Hathaway
love love love donny hathaway
17:32 Nostalgia 77 ft. Josa Peit
simmerdown nostalgia 77 ft. josa peit
17:29 Earth Wind & Fire
shining star earth wind & fire