Francis Broekhuijsen nieuwe stem Sublime Sunrise

Francis Broekhuijsen is vanaf donderdag 21 november de nieuwe vaste stem van Sublime Sunrise, de ochtendshow van Sublime. 

Francis Broekhuijsen: “‘Het is een grote eer om Sublime Sunrise te mogen presenteren, omdat de zender muziek draait waarmee ik ben opgegroeid. Het is muziek die verankerd is in mijn DNA, waarmee ik ben opgegroeid en die mij laat voelen dat ik mens ben. Daarnaast is Sublime een zender waar ik altijd weer nieuwe muziek ontdek. En deze ontdekkingsreis wil ik graag delen met de luisteraars van Sublime. In alles wat ik doe zal de muziek van Sublime centraal blijven staan.”

Francis is al langer te horen in de ochtendshow Sublime Sunrise. Hij presenteerde al enkele weken elke donderdag en vrijdag de ochtendshow van Sublime. Nu gaat hij Sander de Heer opvolgen in de ochtendshow Sublime Sunrise.

Sebastiaan van Rijnsoever, Managing Director van Sublime: “Sinds vorig jaar augustus heeft Sander voor en achter de schermen een waardevolle bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Sublime en Sublime Sunrise. In goed overleg hebben we besloten om uit elkaar te gaan. Op basis van het fundament dat Sander heeft neergezet zullen we met Francis Broekhuijsen de ochtendshow Sublime Sunrise voortzetten. We zijn Sander enorm dankbaar voor wat hij voor Sublime heeft gedaan. Francis zal onder andere cultuur, kunst en uiteraard ook muziek en artiesten een nog sterkere plek in de programmering van Sublime geven. 

Bekijk hier een compilatie van Francis op Sublime:

8 reacties op “Francis Broekhuijsen nieuwe stem Sublime Sunrise

 1. Renate Reijmerink

  Dat de muziek van Sublime in het DNA van Francis verweven zit, is voor mij als luisteraar overduidelijk. Voor mij persoonlijk is hij mister Sublime himself. Dat betekent dus nog meer dat positieve feelgoed gevoel!

 2. Carlijn

  Hi Joyce,
  Bedankt voor je berichtje. Wij vinden het ook heel jammer dat we afscheid van Sander nemen. Hij gaat eerst rustig genieten van zijn gezin en daarna kijken wat er op zijn pad komt.
  Groet, team Sublime.

 3. Joyce

  Goedenavond Sublime.
  Zeker jammer Sander te moeten missen. Fijne stem en mooie onderwerpen heeft hij besproken. Ik kan alleen niet echt opmaken uit alle reacties en zijn speech, wat de reden van zijn vertrek is. Ik wens zijn opvolger veel succes en werkplezier. Ik luister graag naar Sublime en zal dat zéker blijven doen. Héérlijke muziek!

 4. Nena Hartog

  Hallo Simone,

  Bedankt voor je berichtje! Wij vinden het ook jammer dat Sander weg is. Fijn om te horen dat je blijft luisteren!

  Hartelijke groet,
  Team Sublime

 5. Simone

  ik was blij dat Sander weer mijn ‘ochtend’-geluid verzorgde. Ik luisterde ook naar hem op Radio 2. Jammer dat ik dat nu weer moet missen. Maar succes voor Francis. Sublime blijft bij mij aanstaan.

 6. Nabila

  Hi Mary,

  Bedankt voor je berichtje. Wij vinden het ook jammer dat we afscheid van Sander nemen. Hij gaat eerst rustig genieten van zijn gezin en daarna kijken wat er op zijn pad komt.

  Groet,

  Team Sublime.

Bericht achterlaten