Francis Broekhuijsen nieuwe stem van Sublime Sunrise
21

Francis Broekhuijsen nieuwe stem van Sublime Sunrise

Francis Broekhuijsen is vanaf donderdag 21 november de nieuwe vaste stem van Sublime Sunrise, de ochtendshow van Sublime. 

Francis Broekhuijsen: “‘Het is een grote eer om Sublime Sunrise te mogen presenteren, omdat de zender muziek draait waarmee ik ben opgegroeid. Het is muziek die verankerd is in mijn DNA, waarmee ik ben opgegroeid en die mij laat voelen dat ik mens ben. Daarnaast is Sublime een zender waar ik altijd weer nieuwe muziek ontdek. En deze ontdekkingsreis wil ik graag delen met de luisteraars van Sublime. In alles wat ik doe zal de muziek van Sublime centraal blijven staan.”

Francis is al langer te horen in de ochtendshow Sublime Sunrise. Hij presenteerde al enkele weken elke donderdag en vrijdag de ochtendshow van Sublime. Nu gaat hij Sander de Heer opvolgen in de ochtendshow Sublime Sunrise.

Sebastiaan van Rijnsoever, Managing Director van Sublime: “Sinds vorig jaar augustus heeft Sander voor en achter de schermen een waardevolle bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Sublime en Sublime Sunrise. In goed overleg hebben we besloten om uit elkaar te gaan. Op basis van het fundament dat Sander heeft neergezet zullen we met Francis Broekhuijsen de ochtendshow Sublime Sunrise voortzetten. We zijn Sander enorm dankbaar voor wat hij voor Sublime heeft gedaan. Francis zal onder andere cultuur, kunst en uiteraard ook muziek en artiesten een nog sterkere plek in de programmering van Sublime geven. 

Bekijk hier een compilatie van Francis op Sublime:

 

 


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
10:41 James Brown
woman james brown
10:38 Usher
you make me wanna usher
10:34 Esperanza Spalding
i know you know esperanza spalding
10:30 Harold Melvin and the Blue Notes
wake up everybody harold melvin and the blue notes
10:24 Son Little
lay down son little
10:17 Justin Timberlake & Chris Stapleton
say something justin timberlake & chris stapleton
10:14 Marvin Gaye
i heard it through the grapevine marvin gaye
10:09 Aaliyah
at your best (you are love) aaliyah
10:05 The Wizards Of Ooze
trippin' the wizards of ooze
10:02 Robert Palmer
every kinda people robert palmer