Freedom Week: Deel je verhaal

Win een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland voor twee personen.

Vanaf 29 april is het Freedom Week op Sublime en maak je kans op een volledig verzorgde reis naar Australië of Nieuw-Zeeland voor twee personen, ter waarde van 10.000 euro! 

Deel jouw Freedom-plaat!

Deel hier het verhaal achter jouw Freedom-plaat. Welk Sublime-nummer is voor jou de belichaming van vrijheid? Zit daar misschien een mooie herinnering of een hilarische anekdote achter? Of zit dat hem gewoon in het gevoel dat je ervan krijgt? Vertel het ons door met onderstaand formulier een audiobericht op te nemen.

Hoe doe je mee?

Dit doe je door op de knop ‘opnemen’ te klikken en audio van maximaal 30 seconden in te spreken. Vergeet ook niet om je naam en persoonsgegevens achter te laten. Begin de audio-opname met: ‘Ik ben… [naam] uit [woonplaats]’ of ‘Mijn naam is… [naam] uit [woonplaats]’. 

Door een berichtje in te sturen, maak je kans op een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland! 

Let op: inschrijvingen voor deze actie zijn inmiddels gesloten. Je kunt niet meer meedoen.

 

2 reacties op “Freedom Week: Deel je verhaal

 1. Nikki van Laer

  Beste Wouter,
  Bedankt voor je bericht.Je kan het beste dit soort berichten naar info@sublime.nl sturen. Dan kunnen wij het doorsturen naar de juiste persoon.
  Groet,
  Nikki – Sublime

 2. Wouter Raatgever

  Beste Sublimers!

  ik wil jullie graag voorstellen aan Xander Cladder van http://WWW.BOLDMOVE.NL zodat jullie hem eens kunnen interviewen op jullie fantastische station. Zouden jullie mij kunnen bellen hiervoor? 0646037588 Xander wil dat iedereen in Nederland bevlogen en geiinspireerd op zijn/ haar werk rondloopt en daar werkt hij zich voor uit de naad en heeft tonnen gestoken in een prachtig programma voor bedrijven.

  Ik hoor jullie graag.

Bericht achterlaten