Luister hier naar de Sublime Summertime Top 500!
Fullmoon At Sublime
25

Fullmoon At Sublime

Zaterdag 31 oktober is het volle maan. Tijd voor ‘Fullmoon At Sublime’.

Het vier uur durende programma gaat mee in het maandelijkse ritme van de volle maan. Fullmon At Sublime omarmt je met een nauwkeurig geselecteerde mix van muzikale good vibrations, inspirerende spoken word en lessen uit de natuur, met als doel een zaadje te planten voor nieuwe ambities en initiatieven.

De kracht van de maan
De maan heeft een sterke invloed op de natuur. Het zorgt onder andere voor het eb en vloed van de zee, het zou voor meer kiemkracht zorgen. En het lijkt zelfs invloed te hebben op ons lichaam, ons innerlijke welzijn en onze emoties. In veel oudere culturen wordt de volle maan gezien als het ideale moment om te zaaien en om een start te maken met nieuwe ambities en initiatieven. SUBLIME wil met het radioprogramma Fullmoon At Sublime luisteraars inspireren om de kracht van volle maan voor hun eigen leven en ambities te laten werken.

Het programma
Op zaterdag 31 oktober zal de volle maan de rode draad vormen binnen de programmering en muziekselectie, maar Fullmoon At Sublime kent zijn echte hoogtepunt in de avond. Het avondprogramma bestaat uit vier onderdelen en start om 21.00 uur met een uur door Gitta Sluijters en Gijs Wisselink, initiatiefnemers van onder meer Flower Tower. Gitta en Gijs vullen hun uur met muziek en fragmenten gericht op wat zij momenteel ervaren wat in de wereld en wat kiemkracht nodig heeft.

Om 22.00 uur hoor je SUBLIME-presentator Francis Broekhuijsen met poëzie en muziek, waarbij nieuw talent een podium krijgt. Tussen 23.00 en 00.00 uur sluit John Candela de avond af, met de Soulful Full Moon Mix.

Fullmoon At Sublime hoor je tijdens volle maan, zaterdag 31 oktober tussen 21.00 en 00.00 uur op SUBLIME!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
16:15 Barry White
never never gonna give you up barry white
16:11 Lauryn Hill & Bob Marley
turn your lights down low lauryn hill & bob marley
16:07 Jarabe de Palo
bonito jarabe de palo
15:52 Caro Emerald
back it up (new mix) caro emerald
15:49 Quincy Jones
summer in the city quincy jones
15:45 Prince
kiss prince
15:41 Blue Lab Beats ft. Alex Blake
nights in havana blue lab beats ft. alex blake
15:38 UB40
red red wine ub40
15:34 D'Angelo
really love d'angelo
15:30 Patrice Rushen
forget me nots patrice rushen