FULLMOON@SUBLIME
21

FULLMOON@SUBLIME

Vrijdag 2 oktober is het volle maan en lanceert SUBLIME het nieuwe maandelijkse radioprogramma ‘FULLMOON@SUBLIME’.

 

Het vier uur durende programma gaat mee in het maandelijkse ritme van de volle maan. FULLMOON@SUBLIME omarmt je met een nauwkeurig geselecteerde mix van muzikale good vibrations, inspirerende spoken word en lessen uit de natuur, met als doel een zaadje te planten voor nieuwe ambities en initiatieven.

De kracht van de maan
De maan heeft een sterke invloed op de natuur. Het zorgt onder andere voor het eb en vloed van de zee, het zou voor meer kiemkracht zorgen. En het lijkt zelfs invloed te hebben op ons lichaam, ons innerlijke welzijn en onze emoties. In veel oudere culturen wordt de volle maan gezien als het ideale moment om te zaaien en om een start te maken met nieuwe ambities en initiatieven. SUBLIME wil met het radioprogramma FULLMOON@SUBLIME luisteraars inspireren om de kracht van volle maan voor hun eigen leven en ambities te laten werken.

Het programma
Op vrijdag 2 oktober zal de volle maan de rode draad vormen binnen de programmering en muziekselectie, maar FULLMOON@SUBLIME kent zijn echte hoogtepunt in de avond. Het avondprogramma bestaat uit vier onderdelen en start om 21.00 uur met een uur door Gitta Sluijters en Gijs Wisselink, initiatiefnemers van onder meer Flower Tower. Gitta en Gijs vullen hun uur met muziek en fragmenten gericht op wat zij momenteel ervaren wat in de wereld en wat kiemkracht nodig heeft.

Vanaf 22.00 uur neemt musicoloog en SUBLIME-presentator Hans Mantel het stokje over met een mix van muziek waarbij hij vertelt hoe verschillende culturen volle maan ervaren.

Om 23.00 uur hoor je SUBLIME-presentator Francis Broekhuijsen met poëzie en muziek, waarbij nieuw talent een podium krijgt. Tussen 00.00 en 01.00 uur sluit John Candela de avond af, met de Soulful Full Moon Mix.

FULLMOON@SUBLIME hoor je tijdens volle maan, aanstaande vrijdag 2 oktober tussen 21.00 en 01.00 uur op SUBLIME en is vanaf zaterdag terug te luisteren.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
01:52 Level 42
love games level 42
01:49 Robbie Williams
swing supreme robbie williams
01:46 Anthony Hamilton
woo anthony hamilton
01:42 Bill Withers
harlem bill withers
01:39 Paolo Nutini
new shoes paolo nutini
01:36 Shirma Rouse
soul serenade shirma rouse
01:31 George Michael
roxanne george michael
01:28 Trammps
(the night the lights went out in) new york city trammps
01:23 Prince
i need a man prince
01:19 Bobby Womack
across 110th street bobby womack