Luister naar Smooth en maak kans op een… - Klik Hier
Fullmoon At Sublime
25

Fullmoon At Sublime

Zaterdag 31 oktober is het volle maan. Tijd voor ‘Fullmoon At Sublime’.

Het vier uur durende programma gaat mee in het maandelijkse ritme van de volle maan. Fullmon At Sublime omarmt je met een nauwkeurig geselecteerde mix van muzikale good vibrations, inspirerende spoken word en lessen uit de natuur, met als doel een zaadje te planten voor nieuwe ambities en initiatieven.

De kracht van de maan
De maan heeft een sterke invloed op de natuur. Het zorgt onder andere voor het eb en vloed van de zee, het zou voor meer kiemkracht zorgen. En het lijkt zelfs invloed te hebben op ons lichaam, ons innerlijke welzijn en onze emoties. In veel oudere culturen wordt de volle maan gezien als het ideale moment om te zaaien en om een start te maken met nieuwe ambities en initiatieven. SUBLIME wil met het radioprogramma Fullmoon At Sublime luisteraars inspireren om de kracht van volle maan voor hun eigen leven en ambities te laten werken.

Het programma
Op zaterdag 31 oktober zal de volle maan de rode draad vormen binnen de programmering en muziekselectie, maar Fullmoon At Sublime kent zijn echte hoogtepunt in de avond. Het avondprogramma bestaat uit vier onderdelen en start om 21.00 uur met een uur door Gitta Sluijters en Gijs Wisselink, initiatiefnemers van onder meer Flower Tower. Gitta en Gijs vullen hun uur met muziek en fragmenten gericht op wat zij momenteel ervaren wat in de wereld en wat kiemkracht nodig heeft.

Om 22.00 uur hoor je SUBLIME-presentator Francis Broekhuijsen met poëzie en muziek, waarbij nieuw talent een podium krijgt. Tussen 23.00 en 00.00 uur sluit John Candela de avond af, met de Soulful Full Moon Mix.

Fullmoon At Sublime hoor je tijdens volle maan, zaterdag 31 oktober tussen 21.00 en 00.00 uur op SUBLIME!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
06:43 Kool & The Gang
fresh kool & the gang
06:38 John Lee Hooker & Bonnie Raitt
i'm in the mood john lee hooker & bonnie raitt
06:35 Norah Jones
chasing pirates norah jones
06:32 Jordan Mackampa
magic jordan mackampa
06:29 Detroit Spinners
it's a shame detroit spinners
06:22 Craig David
walking away craig david
06:18 Donald Fagen
i'm not the same without you donald fagen
06:15 Dionne Warwick
walk on by dionne warwick
06:11 Nona
don't cry me a river nona
06:07 Michael Jackson
you rock my world michael jackson