Geef jouw geliefde een onvergetelijke Sublime Valentine!

Deze week geeft Sublime je de kans om jouw geliefde een onvergetelijke Valentijnsdag te geven!

Doe mee met Sublime Valentine, en maak kans op een romantisch weekendje met zijn tweeën! Je verblijft twee nachten, inclusief ontbijt, in het prachtige Eye Hotel in Utrecht, waar je wordt ontvangen met champagne, én een driegangendiner in restaurant De Rechtbank.

Ga naar onze Facebookpagina en tag daar je geliefde. Vertel ons wat nou echt jullie liedje is, en waarom. Wie weet beleven jullie een heel romantische Valentijn!

Deze actie is inmiddels afgelopen.

2 reacties op “Geef jouw geliefde een onvergetelijke Sublime Valentine!

 1. Nikki van Laer

  Beste M. Plomp,
  Om mee te doen aan de Sublime Valentine actie ga je naar onze Facebookpagina. Tag je geliefde en vertel ons wat echt jullie liedje is, en waarom?
  Groet,
  Nikki – Sublime

 2. M. Plomp

  Drie jaar geleden, ontmoette ik de liefde van mijn leven. Ik was toen 68 jaar. Wij hebben 20 fantastische maanden gehad. Januari 2018 werd zij ziek. In 14 dagen tijd, werd zij geveld door de vreselijke ziekte meningokokken,type W met sepsis.

  29 Januari jl. ontmoette ik een vrouw, waarmee ik een toekomst zie. Alle vooruitzichten zijn positief! Valentijn is voor alle leeftijden! Ook voor aow-ers met een beperkt budget. Ik denk, dat het onze prille liefde een enorme boost zou geven, als wij ons zouden mogen vermaken in zo’n luxueuze omgeving.
  En wie weet, misschien heeft dat ook nog een positieve uitwerking op mijn erotische prestatie’s

Bericht achterlaten