Vannacht worden de Grammy Awards uitgereikt

In de nacht van maandag op dinsdag vinden voor de 58ste keer de Grammy Awards plaats in het Staples Center in Los Angeles. Tijdens dit evenement worden ’s werelds grootste muziekprijzen uitgereikt.

Earth, Wind & Fire, Pianist Herbie Hancock en de band Jefferson Airplane zullen de Lifetime Achievement Award ontvangen. Deze award wordt uitgereikt aan artiesten die een buitengewoon creatieve bijdrage hebben geleverd aan de platenindustrie.
Daarnaast zullen er optredens plaatsvinden van o.a Adele, John Legend, Meghan Trainor, Rihanna en The Weeknd. Ook Lady Gaga is aanwezig, haar optreden staat in het teken van zanger David Bowie, die in januari 2016 overleden is. 

Er zijn veel Sublime-artiesten onder de genomineerden, zoals Lianne La Havas voor Urban Contemporary Album, Leon Bridges voor Best R&B Album en Meghan Trainor voor New Artist. 
Ook het Nederlands Metropole Orkest is genomineerd. Hun album Sylva, een live-opname samen met de Amerikaanse jazzband Snarky Puppy, maakt kans op de Grammy voor ‘Best Contemporary Instrumental Album’.

Morgenochtend lees je hier wie de Grammy Awards in ontvangst hebben mogen nemen!

Bericht achterlaten