Gregory Porter komt met nieuw album ‘Still Rising’
0

Gregory Porter komt met nieuw album ‘Still Rising’

Na zijn album ‘All Rise’ uit 2020 heeft Gregory Porter niet stilgezeten. En reist hij door naar nieuwe hoogtes met het verschijnen van zijn vervolgalbum ‘Still Rising’ op 5 november. Het album bestaat uit zijn favoriete (eerdere) samenwerkingen en duetten, een selectie van enkele van zijn bekendste nummers én negen nieuwe tracks.

In navolging van ‘All Rise’ draagt hij op ‘Still Rising’ wederom een optimistische boodschap van leven en liefde uit met zijn muziek. Een voorbeeld hiervan is het nummer ‘Dry Bones’, die Jaap Brienen vanochtend al heeft gedraaid in De Sublime Ochtendshow. In de podcast New Music Friday vertelt Jaap meer over de nieuwe single van de bariton-zanger:

Vorige week vrijdag heeft Jaap ook al vertelt over Porter’s samenwerking met Trijntje Oosterhuis aan het nummer ‘Making Love’, die aan onze playlist is toegevoegd. Dit duet is ook terug te vinden op ‘Still Rising’, net als duetten die de gelauwerde jazz-zanger opnam met Jeff Goldblum, Jamie Cullum, Paloma Faith en Laura Mvula. Daarnaast is hij ook te horen samen met de stemmen van wijlen Ella Fitzgerald, Buddy Holly en Nat King Cole. Volgend jaar kunnen we hem in de Ziggo Dome in Amsterdam weer live aan het werk zien, tijdens zijn show op woensdag 20 april.

 


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
16:25 Lionel Richie
all night long lionel richie
16:21 Michael Kiwanuka
beautiful life michael kiwanuka
16:17 Kelis
trick me kelis
16:12 Matt Bianco
too late for love matt bianco
16:10 Johnny Guitar Watson
real mother for ya (album version) johnny guitar watson
15:54 Ramsey Lewis
the in crowd ramsey lewis
15:51 Jack Johnson
sitting, waiting, wishing jack johnson
15:48 Aaron Taylor & Skinshape
be my muse (gold edit) aaron taylor & skinshape
15:45 Stevie Wonder
for once in my life stevie wonder
15:41 Seal
love for sale seal