Gregory Porter komt naar Royal Park Live

De Amerikaanse jazzzanger Gregory Porter is de eerste naam die bekend is gemaakt voor Royal Park Live. Dit jaar is de vierde editie van het evenement dat zal plaatsvinden op zaterdag 6 juli.

Maandag 14 januari om 10 uur start de kaartverkoop op de website van Royal Park Live. Vorig jaar was Gregory Porter nog te zien bij het North Sea Jazz Festival en gaf hij drie uitverkochte concerten in Koninklijk Theater Carré.

5 reacties op “Gregory Porter komt naar Royal Park Live

 1. astrid verkerk

  hier zou ik zoooooooooooooooooooooooooooo graag heen willen, precies een dag voor mijn verjaardag, geweldig kadootje zou dat zijn. Hoe kan ik winnen? wat moet ik doen?? moet ik zingen? dansen? zeg het maar hoor, niks is te gek om kaarten te kunnen winnen voor deze geweldige man met de gouden stem. Groetjes met sproetjes, Astrid

 2. Debby Schuller

  Ik zie win tickets bij zijn foto staan…alleen kan niet vinden hoe?
  Zou er dolgraag bij zijn 😍🤗

 3. Debby Schuller

  Ohhjooo wat gaaf!!
  Vorig jaar bij noth sea gezien wat een geweldige stem heeft die man!!

Bericht achterlaten