Gregory Porter naar Ziggo Dome
19

Gregory Porter naar Ziggo Dome

Op donderdag 19 maart komt de jazz- en soulzanger Gregory Porter naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande woensdag via Ticketmaster.

 

Gregory Porter begon zijn carrière in kleine jazzclubs in San Diego. In 2010 breekt hij door met het debuutalbum “Water”, dat meteen werd genomineerd voor een Grammy Award. Een paar jaar later verzilverde hij met zijn zeer succesvolle derde studioalbum “Liquid Spirit” een Grammy Award voor “Best Jazz Vocal Album”. In 2017 won hij deze Grammy nogmaals, ditmaal voor het album “Take Me to the Alley”.

Inmiddels is Gregory Porter een van de meest succesvolle jazzzangers van zijn generatie. De Amerikaanse zanger, geboren in Los Angeles, combineert jazz met onder andere soul, r&b en gospel. Zijn warme stem wordt wereldwijd bejubeld. Geïnspireerd door Nat King Cole bracht hij in 2017 als ode aan de zangeres het album “Nat ‘King’ Cole & Me” uit en gaf drie uitverkochte concerten in Koninklijk Theater Carré die in het teken stonden van dit album. Eind vorig jaar verscheen zijn eerste live album “One Night Only – Live at Royal Albert Hall”. Momenteel werkt de zanger aan een nieuw album, dat dit najaar uitkomt.

Gregory Porter is een graag geziene gast in Nederland. Hij trad diverse malen op het North Sea Jazz Festival op, gaf een optreden op Lowlands en stond in diverse uitverkochte concertzalen. Volgend jaar komt Gregory Porter met zijn band naar de Ziggo Dome in Amsterdam, waar hij op donderdag 19 maart een seated concert geeft.

Meer info over dit concert vind je hier. Aanstaande woensdag om 10.00u start de kaartverkoop via Ticketmaster.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
13:38 Simply Red
it's only love simply red
13:31 Mary J. Blige
family affair mary j. blige
13:25 James Brown
the payback (part i) james brown
13:22 Marcos Valle & Stacey Kent
the answer (a resposta) marcos valle & stacey kent
13:18 Erykah Badu
tyrone (live) erykah badu
13:15 Allen Stone + Jamie Lidell
taste of you allen stone + jamie lidell
13:11 Diana Ross
upside down diana ross
13:07 Michael Kiwanuka
tell me a tale michael kiwanuka
13:04 Detroit Spinners
i'll be around detroit spinners
12:54 Prince
strollin' prince