Grootouders vragen aandacht voor een gezonde bodem
0

Grootouders vragen aandacht voor een gezonde bodem

Een gezonde bodem is de basis van veel leven op aarde, en dus voor een leefbare toekomst. 

Dat is de boodschap die Grootouders voor het Klimaat en hun kleinkinderen vanmiddag uitdroegen op het binnenhof. Samen met voormalig SER-voorzitter Herman Wijffels en tal van milieuorganisaties en boeren overhandigden ze een manifest voor een gezonde bodem aan politici.

Waarom is de bodem zo belangrijk, en wat kan een gezonde bodem allemaal betekenen voor de natuur en milieu? BrightVibes ging samen met de grootouders en hun kleinkinderen lang bij de regeneratieve boerderij Bodemzicht bij Nijmegen. 

Doing Donderdag met Sublime & BrightVibes

Iedere donderdag werken Sublime en BrightVibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!

Meer constructief nieuws? Iedere werkdag op de halve uren tussen 10:30 en 15:30 hoor je bij Sublime het Nieuws van de Vooruitgang.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
22:33 Eva Valery
dandelion eva valery
22:30 Al Green
love and happiness al green
22:24 Blu Cantrell
hit' m up style blu cantrell
22:20 Dennis van Aarssen
i still got it dennis van aarssen
22:16 Sade
the sweetest taboo sade
22:13 David McCallum
the edge david mccallum
22:09 Gabrielle
dreams gabrielle
22:06 Jarrod Lawson
music and it's magical way jarrod lawson
22:01 Johnny Guitar Watson
real mother for ya (album version) johnny guitar watson
21:53 John Mayer & Leon Bridges
inside friend john mayer & leon bridges