Grootouders vragen aandacht voor een gezonde bodem
0

Grootouders vragen aandacht voor een gezonde bodem

Een gezonde bodem is de basis van veel leven op aarde, en dus voor een leefbare toekomst. 

Dat is de boodschap die Grootouders voor het Klimaat en hun kleinkinderen vanmiddag uitdroegen op het binnenhof. Samen met voormalig SER-voorzitter Herman Wijffels en tal van milieuorganisaties en boeren overhandigden ze een manifest voor een gezonde bodem aan politici.

Waarom is de bodem zo belangrijk, en wat kan een gezonde bodem allemaal betekenen voor de natuur en milieu? BrightVibes ging samen met de grootouders en hun kleinkinderen lang bij de regeneratieve boerderij Bodemzicht bij Nijmegen. 

Doing Donderdag met Sublime & BrightVibes

Iedere donderdag werken Sublime en BrightVibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!

Meer constructief nieuws? Iedere werkdag op de halve uren tussen 10:30 en 15:30 hoor je bij Sublime het Nieuws van de Vooruitgang.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
09:21 Gregory Porter
if love is overrated gregory porter
09:18 Pointer Sisters
yes we can can pointer sisters
09:14 Saulo Duarte
nao existe resposta para 'eu te amo' saulo duarte
09:10 Jacksons
show you the way to go jacksons
09:07 Norah Jones
those sweet words norah jones
09:04 Ady Suleiman
need somebody to love ady suleiman
08:55 George Benson
gonna love you more george benson
08:51 Jarabe de Palo
bonito jarabe de palo
08:47 Leela James
put it on me leela james
08:43 Aaron Neville
hercules aaron neville