Maak kans op een boxspring! - Klik Hier
Teun (20) bezorgt geluksmomenten
19

Teun (20) bezorgt geluksmomenten

Hij is pas 20 jaar, maar Teun Toebes snapt heel goed waar geluk om draait. Met zijn stichting sTeun en toeverlaat, creëert hij geluksmomenten voor mensen met dementie en legt die vast op video. 

 

Het is weer Doing Donderdag en vandaag besteden we aandacht aan verpleegkundige Teun. Hij heeft een eigen youtubekanaal waarin hij video’s van geluksmomenten deelt van mensen met dementie om anderen te inspireren ook in contact te komen met mensen met dementie. Én om te laten zien dat mensen met dementie veel meer kunnen dan veel mensen denken.

Iedere donderdag werken Sublime en Bright Vibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.

In de ochtendshow van Francis Broekhuijsen komt Michiel de Gooijer, oprichter van Bright Vibes, langs om te vertellen wie hij deze week in de spotlight wil zetten. In Nieuws van de Vooruitgang op Sublime hoor je meer over het initiatief. Op de website van Sublime kun je het volledige video-interview van Bright Vibes bekijken.

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
02:39 Becker Brothers
big idea (radiowave mix) becker brothers
02:36 Earth Wind & Fire
serpentine fire earth wind & fire
02:32 Wayne Brady
back in the day wayne brady
02:29 Jason Mraz
i'm yours jason mraz
02:23 Prince
i need a man prince
02:19 Charlie Hunter & Norah Jones
more than this charlie hunter & norah jones
02:16 Erykah Badu
tyrone (edit) live erykah badu
02:12 Paolo Nutini
new shoes paolo nutini
02:08 Brothers Johnson
stomp! brothers johnson
02:05 Frank Sinatra
i've got you under my skin frank sinatra