4 tips voor een originele Valentijnsdag

Je kunt natuurlijk met je vriend(in) op Valentijnsdag naar de film of uit eten. Maar er zijn ook minder voor de hand liggende activiteiten die je kun ondernemen. We hebben een aantal verrassende dingen uitgelicht.

Herbeleef de eerste date
Niets is leuker dan even terug te gaan in de tijd en de spanning van het prille begin te herbeleven. Ga terug naar waar het ooit begon bij dat ene café in de stad. Of dat ene uitje wat jullie toen gepland hadden.

Doe samen iets wat je beide nog niet eerder hebt gedaan
Heb je iets in gedachte wat je altijd al zou willen doen maar waar je nog niet aan toe bent gekomen? Doe eens gek, en bedenk een nieuwe activiteit. Bijvoorbeeld skiën, schaatsen, schilderen, muziek maken of het bezoeken van een nieuwe stad.

Diner voor twee
Liefde gaat door de maag en dus is het een leuk idee om samen te koken. Maak samen dat ene bijzondere gerecht waar je doorgaans geen tijd voor hebt. Of maak iets voor elkaar klaar en laat je verrassen door wat de ander heeft gemaakt.

Overnacht in een hotel
Je kunt natuurlijk thuis je Valentijnsnacht doorbrengen, maar wat dacht je van een leuk hotel? Zo heb je iets om naar uit te kijken en maak je het net even wat meer bijzonder.

Bericht achterlaten