Win te gekke Pioneer Prijzen bij Funky Friday - Klik Hier
winactie pioneer dashcam
Het is Passion for Fashion-week op Sublime!
17

Het is Passion for Fashion-week op Sublime!

Van 4 tot en met 11 oktober delen we onze Passion voor Fashion! Samen met de Dutch Sustainable Fashion Week dompelen we jou een week lang onder in de wereld van mode waar jij én de makers blij van worden.

De duistere kant van fast fashion krijgt steeds meer aandacht in de media, maar wat moet je met deze informatie als consument? Waar vind je toffe alternatieven waarmee je nog steeds kunt uitdrukken wie je bent en waar je voor staat?

Vanaf morgen zijn we, samen met de Dutch Sustainable Fashion Week, jouw gids in de wereld van duurzame kleding; van gelikte apps voor tweedehands kleding tot mooie kledingmerken die het anders durven te doen. In de ochtendshow van Sander de Heer komen model en fotograaf Kim Feenstra, vintage influencer Diana Leeflang (@disfordazzle), DSFW-directeur Cécile Scheele en ontwerper Dion Vijgeboom van MUD Jeans langs om te vertellen hoe zij hun passion for fashion uitdragen.

Natuurlijk ontbreekt het deze week ook niet aan muzikale inspiratie van fashioniconen. Denk aan Diana Ross, Pharrell Williams, will.i.am, Prince, Lauryn Hill en Michael Jackson die (nog steeds) bepalen wat wij dragen.

Volg Sublime via onze app, socials én ochtendshow voor de leukste influencers, duurzame game-changers en muzikale fashioniconen. 


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
10:52 Linda Clifford
runaway love linda clifford
10:48 Keith Sweat
twisted keith sweat
10:44 Gregory Porter
concorde gregory porter
10:41 Moments + Whatnauts
girls moments + whatnauts
10:38 Bebel Gilberto
bananeira bebel gilberto
10:35 Raphael Saadiq & Q-tip
get involved raphael saadiq & q-tip
10:30 Chic
my forbidden lover chic
10:21 Buckshot Lefonque
another day buckshot lefonque
10:17 Gino Soccio
try it out gino soccio
10:14 Lianne La Havas
please don't make me cry (edit) lianne la havas