Schrijf je in voor de Sublime Nieuwsbrief en… - Klik Hier
inschrijven nieuwsbrief sublime
Het is Passion for Fashion-week op Sublime!
17

Het is Passion for Fashion-week op Sublime!

Van 4 tot en met 11 oktober delen we onze Passion voor Fashion! Samen met de Dutch Sustainable Fashion Week dompelen we jou een week lang onder in de wereld van mode waar jij én de makers blij van worden.

De duistere kant van fast fashion krijgt steeds meer aandacht in de media, maar wat moet je met deze informatie als consument? Waar vind je toffe alternatieven waarmee je nog steeds kunt uitdrukken wie je bent en waar je voor staat?

Vanaf morgen zijn we, samen met de Dutch Sustainable Fashion Week, jouw gids in de wereld van duurzame kleding; van gelikte apps voor tweedehands kleding tot mooie kledingmerken die het anders durven te doen. In de ochtendshow van Sander de Heer komen model en fotograaf Kim Feenstra, vintage influencer Diana Leeflang (@disfordazzle), DSFW-directeur Cécile Scheele en ontwerper Dion Vijgeboom van MUD Jeans langs om te vertellen hoe zij hun passion for fashion uitdragen.

Natuurlijk ontbreekt het deze week ook niet aan muzikale inspiratie van fashioniconen. Denk aan Diana Ross, Pharrell Williams, will.i.am, Prince, Lauryn Hill en Michael Jackson die (nog steeds) bepalen wat wij dragen.

Volg Sublime via onze app, socials én ochtendshow voor de leukste influencers, duurzame game-changers en muzikale fashioniconen. 


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
08:44 Quincy Jones
ai no corrida quincy jones
08:41 Robbie Williams
mack the knife robbie williams
08:38 Jeangu Macrooy
birth of a new age jeangu macrooy
08:31 Moloko
sing it back moloko
08:22 Bee Gees
stayin' alive bee gees
08:17 Angie Stone
wish i didn't miss you angie stone
08:11 Jon Batiste
i need you jon batiste
08:08 Frank Sinatra
i've got you under my skin frank sinatra
08:03 Beyoncé
deja vu beyoncé
07:54 Jose James
promise in love jose james