Het is weer Doing Donderdag!

Het is weer Doing Donderdag! Op Doing Donderdag presenteren wij positieve initiatieven van mensen die werken aan vooruitgang. 

Rajae Atahiri (29 jaar) is opgegroeid met een broertje met een beperking. Wanneer zij met hem wilde spelen in de speeltuin of wanneer hij daar met andere kinderen wilde spelen, was dat niet mogelijk. Er zijn wel stoere speeltoestellen waar kinderen met en zonder beperking samen mee kunnen spelen, deze worden alleen niet standaard in een openbare speeltuin geplaatst. Rajae wil dat kinderen met een beperking niet meer aan de kant hoeven te blijven zitten bij het spelen en dat vaders, moeders, broers en zussen zich ook kunnen ontspannen terwijl hun kind zonder beperkingen kan spelen.  

Over Doing Donderdag

In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen. Met Sublime Doing stellen wij deze mensen en hun initiatief aan jou voor. Doing Donderdag wordt mede mogelijk gemaakt door Suez

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met Arthur van de Graaf via arthur@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!

2 reacties op “Het is weer Doing Donderdag!

 1. Carlijn

  Beste Frank,
  Wat een inspirerend verhaal! We zetten het door naar Sublime Doing, zij worden erg enthousiast van dit soort initiatieven.
  Je kunt ze ook zelf bereiken op doingdonderdag@sublime.nl.
  Groet, Carlijn – Sublime.

 2. Frank van Rijn

  Louise Triana is gisteren geslaagd voor haar examen. Louise heeft Colombiaanse roots en is zich bewust dat het voor vele meisjes in Colombia niet vanzelfsprekend is om toegang te hebben tot goed onderwijs of deze af te kunnen maken. Ze is daarom een crowdfunding gestart om samen met stichting Amigos Colombianos dit soort meisjes te helpen. Ze wil € 5.000,- ophalen. Meer informatie vind je op de Facebook van Amigos Colombianos. Louise is te bereiken op 06-48663607. Wellicht kunnen jullie haar initiatief steunen en haar verrassen met een belletje?

  Een trouwe Sublime-luisteraar

Bericht achterlaten